19 Февруари, 2020
0.0514

Финансии

ЌЕ ДОБИЕТЕ 25 000 ЕВРА ДА СЕ ПРЕСЕЛИТЕ ОВДЕ: Понудата е од соништата, а регионот прекрасен

ЌЕ ДОБИЕТЕ 25 000 ЕВРА ДА СЕ ПРЕСЕЛИТЕ ОВДЕ: Понудата е од соништата, а регионот прекрасен

14 Септември, 2019

Како бугарски стартап ја доби првата венчр капитал обврзница од 18 милиони евра?

Како бугарски стартап ја доби првата венчр капитал обврзница од 18 милиони евра?

12 Септември, 2019

ВРАБОТУВААТ И ПЕНЗИОНЕРИ: Им нудат работно време од четири часа

ВРАБОТУВААТ И ПЕНЗИОНЕРИ: Им нудат работно време од четири часа

11 Септември, 2019

САКААТ ТУКА ДА ОСТАНАТ: Балканска земја е рај за работници од Непал

САКААТ ТУКА ДА ОСТАНАТ: Балканска земја е рај за работници од Непал

10 Септември, 2019

Вардар и Шкендија во „минус“ и со парите од УЕФА

Вардар и Шкендија во „минус“ и со парите од УЕФА

10 Септември, 2019

ЗЕМЈА КОЈА Е РАЈ ЗА РАБОТНИЦИ: Можеш да дојдеш 3 часа порано на работа, а можеш да работиш и од викендица

ЗЕМЈА КОЈА Е РАЈ ЗА РАБОТНИЦИ: Можеш да дојдеш 3 часа порано на работа, а можеш да работиш и од викендица

09 Септември, 2019

Миксетата 115 илјади евра, шанкот 70 илјади, најскапиот микрофон милион денари во Национална филхармонија

Миксетата 115 илјади евра, шанкот 70 илјади, најскапиот микрофон милион денари во Национална филхармонија

06 Септември, 2019

ФРИЛЕНСЕРИ: Еве како да водите сметка за вашите пари

ФРИЛЕНСЕРИ: Еве како да водите сметка за вашите пари

05 Септември, 2019

Владата нуди 9 милиони евра за спасувања со хеликоптер за медицинска помош

Владата нуди 9 милиони евра за спасувања со хеликоптер за медицинска помош

04 Септември, 2019

Заев не е повеќе „министер за финансии“, им ја предаде државната каса на Ангеловска и Елези

Заев не е повеќе „министер за финансии“, им ја предаде државната каса на Ангеловска и Елези

02 Септември, 2019

Народна банка му го отвори патот на „Пејпал“ за примање пари на сметка

Народна банка му го отвори патот на „Пејпал“ за примање пари на сметка

30 Август, 2019

Џек Ма повторно шокира: Луѓето треба да работат три дена во неделата, четири часа дневно

Џек Ма повторно шокира: Луѓето треба да работат три дена во неделата, четири часа дневно

29 Август, 2019

Aко барате работа во САД, ова се најплатените професии

Aко барате работа во САД, ова се најплатените професии

28 Август, 2019

Најевтините хотели со 5 ѕвезди низ целиот свет

Најевтините хотели со 5 ѕвезди низ целиот свет

20 Август, 2019

Колку изнесува просечната плата во Хрватска?

Колку изнесува просечната плата во Хрватска?

19 Август, 2019

Германија бара работници: Се вработува квалификувана работна сила

Германија бара работници: Се вработува квалификувана работна сила

19 Август, 2019

На што да внимавате кога барате работа во странство?

На што да внимавате кога барате работа во странство?

19 Август, 2019

Каква „магија“ направи Андреја?

Каква „магија“ направи Андреја?

19 Август, 2019