19 Февруари, 2020
0.0376

Финансии

Владата на Заев до сега со три заеми, една еврообврзница и со огромен кредит на повидок

Владата на Заев до сега со три заеми, една еврообврзница и со огромен кредит на повидок

18 Октомври, 2019

Октомври, месецот на штедење идеален да почнете да размислувате за посигурни пензионерски денови

Октомври, месецот на штедење идеален да почнете да размислувате за посигурни пензионерски денови

17 Октомври, 2019

МИНИМАЛЕЦ ОД 14.500 ДЕНАРИ - посреќни работници, скептични газди - треба ли уште еднаш да се „премери“

МИНИМАЛЕЦ ОД 14.500 ДЕНАРИ - посреќни работници, скептични газди - треба ли уште еднаш да се „премери“

16 Октомври, 2019

МФ: Со денешната редовна аукција Министерството за финансии сервисира стари долгови од пред 5 години

МФ: Со денешната редовна аукција Министерството за финансии сервисира стари долгови од пред 5 години

15 Октомври, 2019

Од камен прават хартија: Спасуваат многу дрвја и трошат помалку вода

Од камен прават хартија: Спасуваат многу дрвја и трошат помалку вода

12 Октомври, 2019

Амбасадата на Р. Словенија и Creative Hub во организација на првиот Креатон

Амбасадата на Р. Словенија и Creative Hub во организација на првиот Креатон

08 Октомври, 2019

Манчевски: Ако не ги ажурираат податоците, институциите нема да ја земат платата

Манчевски: Ако не ги ажурираат податоците, институциите нема да ја земат платата

08 Октомври, 2019

СИТЕ БОГАТАШИ ПОЧНАЛЕ НА ИСТ НАЧИН: Еве што правеле со парите

СИТЕ БОГАТАШИ ПОЧНАЛЕ НА ИСТ НАЧИН: Еве што правеле со парите

03 Октомври, 2019

И министерката Ангеловска анализира дали треба да се одложи даночењето на капиталните добивки

И министерката Ангеловска анализира дали треба да се одложи даночењето на капиталните добивки

03 Октомври, 2019

Народна банка: Надворешниот долг зголемен за 117 милиони евра

Народна банка: Надворешниот долг зголемен за 117 милиони евра

30 Септември, 2019

ПРЕД 4 ГОДИНИ И СЕГА: Шеф си ја намалил платата за да добијат покачување работниците

ПРЕД 4 ГОДИНИ И СЕГА: Шеф си ја намалил платата за да добијат покачување работниците

27 Септември, 2019

Марин му позајмил „по пола“ градежен инспектор на Богоев

Марин му позајмил „по пола“ градежен инспектор на Богоев

24 Септември, 2019

Пропадна најстарата туристичка агенција во светот, 600.000 туристи останаа заглавени

Пропадна најстарата туристичка агенција во светот, 600.000 туристи останаа заглавени

23 Септември, 2019

Потпишан договор со ЕБОР од 13 милиони евра за изградба на електронски систем на наплата долж Коридор VIII

Потпишан договор со ЕБОР од 13 милиони евра за изградба на електронски систем на наплата долж Коридор VIII

20 Септември, 2019

Виктор Димовски прв владин директор со коефициент 4 и со поголема основна плата од Рашковски, Лукаревска, Китанов....

Виктор Димовски прв владин директор со коефициент 4 и со поголема основна плата од Рашковски, Лукаревска, Китанов....

16 Септември, 2019

Како од една билка овој Србин направил бизнис вреден злато

Како од една билка овој Србин направил бизнис вреден злато

14 Септември, 2019

Како е да се живее во Норвешка: Плата од 2.500 евра, но државата веднаш зема 35 проценти

Како е да се живее во Норвешка: Плата од 2.500 евра, но државата веднаш зема 35 проценти

14 Септември, 2019

ЌЕ ДОБИЕТЕ 25 000 ЕВРА ДА СЕ ПРЕСЕЛИТЕ ОВДЕ: Понудата е од соништата, а регионот прекрасен

ЌЕ ДОБИЕТЕ 25 000 ЕВРА ДА СЕ ПРЕСЕЛИТЕ ОВДЕ: Понудата е од соништата, а регионот прекрасен

14 Септември, 2019