27 Мај, 2024
0.0274

А1 Македонија во месецот посветен на подигање на свеста за сајбер безбедност

Објавено во: Мои пари 02 Октомври, 2023

Добивај вести на Viber

Во октомври, месецот посветен на подигање на свесноста за сајбер безбедност на светско ниво, А1 Македонија со големо задоволство јанајавува новата промоција за сите деловни корисници поврзана со A1 Cyber Backup услугата. Со оваа промоција, бизнис корисниците имаат можност да ги заштитат своите податоци и да добијат 3 месеци бесплатен пробен период, при потпишување на договор со времетраење од 12 месеци.

Настојувањето да бидеме лидер во дигиталниот свет, ние во А1 Македонија го докажуваме со константно и посветено креирање и обезбедување најнови дигитални услуги и ИКТ решенија за нашите деловни корисници и со тоа ја исполнуваме нашата мисија да помогнеме на бизнисите во Македонија да ги постигнат своите цели за дигитална трансформација. Свесни за ризиците поврзани со сајбер заканите и посветени да обезбедиме пристап за нашите корисници до најдобрите можни решенија ја воведуваме промоцијата 3 месеци бесплатен пробен период за основните A1 Cyber Backup пакети. Со ова сите деловни субјекти, од мали и семејни фирми до најголеми корпорации, можат на брз и едноставен начин да ги заштитат своите податоци од хакерски напади и едноставно да ги реставрираат заштитените податоци кои биле нападнати со ransomware. Дополнително, нашиот тим експерти се на располагање за да обезбедат поддршка на секој чекор од патот за користење на овие услуги, со што процесот на имплементација на нашите решенија е многу полесен и поедноставен“, изјави Методија Мирчев, Извршен директор на А1 Македонија.  

Основната A1 Cyber Backupуслуга овозможува безбедно креирање и управување со резервни копии на податоците, и со тоа спречува загуба на податоците и изложеност на загуби поради ransomware напади. Покрај промотивните основни A1 Cyber Backup пакетисо три месечен пробен период, корисниците исто така можат да ја надградат својата сајбер заштита и со дополнителни A1 Cyber Backup Advanced пакети, коиовозможуваат дополнителна заштита од хакерски напади, дополнителни функционалости за backup на податоците, и напредни функции за управување со заштитата на уредите со што корисникот добива и заокружена безбедносна заштита и централизирано управување со заштитата на податоците.

Повеќе детали можете да најдете на www.a1.mk

ПР објава

Можеби ќе ве интересира

Чоколадното млеко Моја кравица ги мотивираше најмладите рекреативци на „Охрид трчаТ“

Чоколадното млеко Моја кравица ги мотивираше најмладите рекреативци на „Охрид трчаТ“

Кои ВИ функции на S24 Ultra можете да ги имате и вие на вашиот Galaxy телефон?

Кои ВИ функции на S24 Ultra можете да ги имате и вие на вашиот Galaxy телефон?

Ново искуство при пазарување со советниците за убавина во dm дрогериите: стручни совети, одредување на типот на кожа и професионално шминкање

Ново искуство при пазарување со советниците за убавина во dm дрогериите: стручни совети, одредување на типот на кожа и професионално шминкање

ELENA LUKA HOME го промовираше ексклузивниот станбено-деловен комплекс FUTURA - репер за премиум домување

ELENA LUKA HOME го промовираше ексклузивниот станбено-деловен комплекс FUTURA - репер за премиум домување

Преку примери претставени еколошките и одржливите стандарди на комплексот „Гранд Скопје“ на Конференцијата за комерцијални недвижности

Преку примери претставени еколошките и одржливите стандарди на комплексот „Гранд Скопје“ на Конференцијата за комерцијални недвижности

За премиум станбени проекти секогаш има голем интерес: Се одржа втората Конференција за комерцијални недвижности во Скопје

За премиум станбени проекти секогаш има голем интерес: Се одржа втората Конференција за комерцијални недвижности во Скопје

Berkshire Hathaway КЛАСА A - дел од портфолиото на македонски отворен инвестициски фонд!

Berkshire Hathaway КЛАСА A - дел од портфолиото на македонски отворен инвестициски фонд!

Шерлок Холмс се врати во Скопје!

Шерлок Холмс се врати во Скопје!

Златни медали за „Tikveš Châteaux & Domaines“ од реномираниот француски магазин „Terre de vins“

Златни медали за „Tikveš Châteaux & Domaines“ од реномираниот француски магазин „Terre de vins“