15 Ноември, 2019
0.0208

Агробизнис

Петгодишна програма за аграрот, ќе се офајдат ли земјоделците?

Петгодишна програма за аграрот, ќе се офајдат ли земјоделците?

18 Октомври, 2012

Српското земјоделство со годишна стапка на раст од 20 отсто

Српското земјоделство со годишна стапка на раст од 20 отсто

17 Октомври, 2012

Форум за земјоделска политика во Охрид

Форум за земјоделска политика во Охрид

17 Октомври, 2012

ЕК и годинава потсети на истите недостатоци во македонскиот аграр

ЕК и годинава потсети на истите недостатоци во македонскиот аграр

17 Октомври, 2012

Чајна кобасица само за мрсни слави, печеница може за Нова година!

Чајна кобасица само за мрсни слави, печеница може за Нова година!

16 Октомври, 2012

Романија со план да го ограничи продавањето земјоделски површини

Романија со план да го ограничи продавањето земјоделски површини

16 Октомври, 2012

ЕУ одобри 19 милиони евра за храна на сиромашните во Бугарија

ЕУ одобри 19 милиони евра за храна на сиромашните во Бугарија

16 Октомври, 2012

Почна втората фаза од откупот на тутунот

Почна втората фаза од откупот на тутунот

15 Октомври, 2012

Се помалку македонски производи имаат ХАЛАЛ сертификат

Се помалку македонски производи имаат ХАЛАЛ сертификат

15 Октомври, 2012

Доматите поскапуваат, лукот поевтинува

Доматите поскапуваат, лукот поевтинува

15 Октомври, 2012

Се одбележа ” Денот на руралната жена”

Се одбележа ” Денот на руралната жена”

15 Октомври, 2012

Трошоците и цените во земјоделството растат

Трошоците и цените во земјоделството растат

15 Октомври, 2012

Доцнат субвенциите за долненските тутунари

Доцнат субвенциите за долненските тутунари

14 Октомври, 2012

До Нова година цената на месото ќе биде стабилна

До Нова година цената на месото ќе биде стабилна

14 Октомври, 2012

ИНТЕРВЈУ:Андреја Секуловски, производител на јаболка и претседател на ФФРМ

ИНТЕРВЈУ:Андреја Секуловски, производител на јаболка и претседател на ФФРМ

14 Октомври, 2012

Земјоделците конечно ќе знаат кој продава пиперки, кој купува домати!

Земјоделците конечно ќе знаат кој продава пиперки, кој купува домати!

14 Октомври, 2012

Поевтинува месото во Србија

Поевтинува месото во Србија

13 Октомври, 2012

Бугарија: Месото ги поскапе и другите производи

Бугарија: Месото ги поскапе и другите производи

13 Октомври, 2012