05 Април, 2020
0.0966

Балкан

(ВИДЕО) ИНЦИДЕНТ ВО ЗЕНИЦА: Тепачка за вреќа брашно

(ВИДЕО) ИНЦИДЕНТ ВО ЗЕНИЦА: Тепачка за вреќа брашно

26 Март, 2020

Д-р Емануил Најденов: Разликата помеѓу грипот и коронавирусот е дека вториот стекна слава

Д-р Емануил Најденов: Разликата помеѓу грипот и коронавирусот е дека вториот стекна слава

26 Март, 2020

СОСЕДИТЕ ЌЕ ИЗВЕЗАТ БРАШНО: 4.000 тони ќе завршат кај нас и кај Црногорците

СОСЕДИТЕ ЌЕ ИЗВЕЗАТ БРАШНО: 4.000 тони ќе завршат кај нас и кај Црногорците

26 Март, 2020

Пернар: Колку подолго ќе траат мерките за карантин, повеќе време ќе треба кризата да помине

Пернар: Колку подолго ќе траат мерките за карантин, повеќе време ќе треба кризата да помине

26 Март, 2020

СЕ ЗАТВОРААТ ГРАНИЦИ, КАФУЛИЊА, РЕСТОРАНИ: Албанија прогласи вонредна состојба

СЕ ЗАТВОРААТ ГРАНИЦИ, КАФУЛИЊА, РЕСТОРАНИ: Албанија прогласи вонредна состојба

25 Март, 2020

(ФОТО) ОБИКОЛКА НИЗ ТИРАНА: Рама се караше со пензионери

(ФОТО) ОБИКОЛКА НИЗ ТИРАНА: Рама се караше со пензионери

25 Март, 2020

СРБИЈА ИМА СКОРО 400 ЗАРАЗЕНИ: За Вучиќ ова е најтешкиот ден

СРБИЈА ИМА СКОРО 400 ЗАРАЗЕНИ: За Вучиќ ова е најтешкиот ден

25 Март, 2020

СЕ СТРЕСЕ ЗАГРЕБ: Вечерва уште еден земјотрес

СЕ СТРЕСЕ ЗАГРЕБ: Вечерва уште еден земјотрес

24 Март, 2020

БОРИСОВ ГИ ИСКАРА ОЛИГАРСИТЕ: Да си ги продадат мерцедесите и да им исплатат плата на вработените

БОРИСОВ ГИ ИСКАРА ОЛИГАРСИТЕ: Да си ги продадат мерцедесите и да им исплатат плата на вработените

24 Март, 2020

ТРЕТ ЗЕМЈОТРЕС: Вечерва повторно се стресе Загреб

ТРЕТ ЗЕМЈОТРЕС: Вечерва повторно се стресе Загреб

23 Март, 2020

ЗЕМЈОТРЕСОТ ОДНЕСЕ ЖРТВА: Почина девојчето повредено во Загреб

ЗЕМЈОТРЕСОТ ОДНЕСЕ ЖРТВА: Почина девојчето повредено во Загреб

23 Март, 2020

НОВА ЖРТВА ВО СЛОВЕНИЈА: Познат новинар почина од коронавирус

НОВА ЖРТВА ВО СЛОВЕНИЈА: Познат новинар почина од коронавирус

23 Март, 2020

НОВ ШОК: Два земјотреси денеска во Хрватска

НОВ ШОК: Два земјотреси денеска во Хрватска

23 Март, 2020

Уште една жртва на КОВИД-19 во Албанија

Уште една жртва на КОВИД-19 во Албанија

23 Март, 2020

ХРВАТСКИОТ МИНИСТЕР ЗА ВНАТРЕШНИ ПОРАЧА - коронавирусот ни е многу поголем непријател

ХРВАТСКИОТ МИНИСТЕР ЗА ВНАТРЕШНИ ПОРАЧА - коронавирусот ни е многу поголем непријател

22 Март, 2020

МАЈКИ СО БЕБИЊА ВО РАЦЕТЕ ПРЕД БОЛНИЦАТА - надвор е ладно а тие истрчаа по ноќници

МАЈКИ СО БЕБИЊА ВО РАЦЕТЕ ПРЕД БОЛНИЦАТА - надвор е ладно а тие истрчаа по ноќници

22 Март, 2020

ДЕТЕТО НЕ Е ПОЧИНАТО - го реанимиравме, сега се обидуваме да го спасиме

ДЕТЕТО НЕ Е ПОЧИНАТО - го реанимиравме, сега се обидуваме да го спасиме

22 Март, 2020

БЛАГОДАРАМ БРАТСКИ КИНЕСКИ НАРОДЕ - кинеските лекари и помош пристигнаа во Србија

БЛАГОДАРАМ БРАТСКИ КИНЕСКИ НАРОДЕ - кинеските лекари и помош пристигнаа во Србија

21 Март, 2020