22 Септември, 2020
0.3148

Македонија

Димитров: Се надеваме да ги започнеме преговорите со ЕУ следната година

Димитров: Се надеваме да ги започнеме преговорите со ЕУ следната година

08 Септември, 2017

Груевски: Тргување со највисоките државни и национални интереси не смее да се дозволи

Груевски: Тргување со највисоките државни и национални интереси не смее да се дозволи

08 Септември, 2017

Тврдокорни бараат оставка од претседателот и потпретседателот - не се откажале од партиски директиви

Тврдокорни бараат оставка од претседателот и потпретседателот - не се откажале од партиски директиви

08 Септември, 2017

Шилегов: Скопје може поинаку, ќе биде гордост за идните генерации

Шилегов: Скопје може поинаку, ќе биде гордост за идните генерации

08 Септември, 2017

Тилерсон со честитка: 26 години работиме заедно во поддршка на аспирациите на Македонија за влез во ЕУ и НАТО

Тилерсон со честитка: 26 години работиме заедно во поддршка на аспирациите на Македонија за влез во ЕУ и НАТО

08 Септември, 2017

Димитров: Македонија е важна за стабилноста на Регионот

Димитров: Македонија е важна за стабилноста на Регионот

08 Септември, 2017

Министерот Спасовски на Конференција на министри на земјите кои се дел од процесот Брдо

Министерот Спасовски на Конференција на министри на земјите кои се дел од процесот Брдо

08 Септември, 2017

ПОЛОЖИ СВЕЖО ЦВЕЌЕ: Премиерот Заев оддаде почит на претседателите Киро Глигоров и Борис Трајковски

ПОЛОЖИ СВЕЖО ЦВЕЌЕ: Премиерот Заев оддаде почит на претседателите Киро Глигоров и Борис Трајковски

08 Септември, 2017

91 – жртвa за 8 месеци – РСБСП повикува на одговорно учество во сообраќајот!

91 – жртвa за 8 месеци – РСБСП повикува на одговорно учество во сообраќајот!

08 Септември, 2017

Павле Богоевски: Груевски остави држава каде ни бегалците не сакаат да останат

Павле Богоевски: Груевски остави држава каде ни бегалците не сакаат да останат

08 Септември, 2017

Македонија го слави Денот на независноста

Македонија го слави Денот на независноста

08 Септември, 2017

Надлежните не влегоа во станот каде мајка 13 години ги држи затворени двете ќерки

Надлежните не влегоа во станот каде мајка 13 години ги држи затворени двете ќерки

07 Септември, 2017

Заев: Oд земја генератор на криза, Македонија е претворена во мотор на развој на регионот

Заев: Oд земја генератор на криза, Македонија е претворена во мотор на развој на регионот

07 Септември, 2017

(ФОТО) Почесни плотуни по повод 8 - ми Септември

(ФОТО) Почесни плотуни по повод 8 - ми Септември

07 Септември, 2017

Интервју Стефан Богоев: Стоп за квазиурбанизацијата - За чист воздух и зелен Карпош

Интервју Стефан Богоев: Стоп за квазиурбанизацијата - За чист воздух и зелен Карпош

07 Септември, 2017

Заев: Владата ги поддржува иницијативите за подигање на стандардите во болниците

Заев: Владата ги поддржува иницијативите за подигање на стандардите во болниците

07 Септември, 2017

Богдановиќ на Фејсбук: На општина Центар во изминатите години и беа нанесени многу удари

Богдановиќ на Фејсбук: На општина Центар во изминатите години и беа нанесени многу удари

07 Септември, 2017

Љупчо Димовски со народни пари плаќал во цвеќари, златари, хотели

Љупчо Димовски со народни пари плаќал во цвеќари, златари, хотели

07 Септември, 2017