18 Октомври, 2019
0.2223

Македонија

ФОКУС НА ДЕНОТ: Нема поволни сигнали од Брисел,  Меркел потврди дека ќе биде тешко за датум

ФОКУС НА ДЕНОТ: Нема поволни сигнали од Брисел, Меркел потврди дека ќе биде тешко за датум

17 Октомври, 2019

Туск направил што може, но не го убедил Макрон

Туск направил што може, но не го убедил Макрон

17 Октомври, 2019

ФОН ДЕР ЛАЈЕН ИЗРАЗИ ЖАЛЕЊЕ: Земјите направија значителни напори за да се приближат кон ЕУ

ФОН ДЕР ЛАЈЕН ИЗРАЗИ ЖАЛЕЊЕ: Земјите направија значителни напори за да се приближат кон ЕУ

17 Октомври, 2019

БРЕГУ ЗА ДАТУМОТ ЗА ПРЕГОВОРИ: Eфектите од негативна одлука нема да бидат лесни за регионот

БРЕГУ ЗА ДАТУМОТ ЗА ПРЕГОВОРИ: Eфектите од негативна одлука нема да бидат лесни за регионот

17 Октомври, 2019

НАСЛОВИ ВО ФРАНЦУСКИТЕ МЕДИУМИ: „Париз осамен во Брисел“, „Франција внесе студ на Балканот“

НАСЛОВИ ВО ФРАНЦУСКИТЕ МЕДИУМИ: „Париз осамен во Брисел“, „Франција внесе студ на Балканот“

17 Октомври, 2019

ШЕСТ ЛУЃЕ СЕ ПОВРЕДЕНИ: Камион се заби во автобус

ШЕСТ ЛУЃЕ СЕ ПОВРЕДЕНИ: Камион се заби во автобус

17 Октомври, 2019

Шегобијната страна на одлуката на Макрон за Македонија: „Вие мислите глупи се Бугарине шо викет „мерси“ !

Шегобијната страна на одлуката на Макрон за Македонија: „Вие мислите глупи се Бугарине шо викет „мерси“ !

17 Октомври, 2019

ПОЛИТИКО ПИШУВА: Зрак надеж има за Македонија

ПОЛИТИКО ПИШУВА: Зрак надеж има за Македонија

17 Октомври, 2019

Генерали го увериле Пендаровски дека нашата Армија е подготвена за НАТО

Генерали го увериле Пендаровски дека нашата Армија е подготвена за НАТО

17 Октомври, 2019

ВЛАДАТА РЕШИ ДА ГО ПОДОБРУВА ОБРАЗОВАНИЕТО - ќе се формираат регионални центри за обука

ВЛАДАТА РЕШИ ДА ГО ПОДОБРУВА ОБРАЗОВАНИЕТО - ќе се формираат регионални центри за обука

17 Октомври, 2019

Доналд Туск ќе го притиска Макрон

Доналд Туск ќе го притиска Макрон

17 Октомври, 2019

Притвор за синот кој со нож го уби својот татко

Притвор за синот кој со нож го уби својот татко

17 Октомври, 2019

Гајиќ: Европската унија брутално го понижува Скопје и испраќа порака до балканските земји!

Гајиќ: Европската унија брутално го понижува Скопје и испраќа порака до балканските земји!

17 Октомври, 2019

Багер во Вардар

Багер во Вардар

17 Октомври, 2019

Европско меѓународно движење: Без поддршка за С. Македонија ЕУ остава вакуум простор

Европско меѓународно движење: Без поддршка за С. Македонија ЕУ остава вакуум простор

17 Октомври, 2019

Меркел вели дека не се добри шансите за едногласна одлука

Меркел вели дека не се добри шансите за едногласна одлука

17 Октомври, 2019

Ципрас со барање до Јункер за Северна Македонија

Ципрас со барање до Јункер за Северна Македонија

17 Октомври, 2019

Богоевски: Ако не добиеме датум, треба да бидат спуштени телефоните за ЕУ

Богоевски: Ако не добиеме датум, треба да бидат спуштени телефоните за ЕУ

17 Октомври, 2019