12 Јули, 2020
0.2707

Македонија

По долго време повеќе испишани од примени: Од ГОБ „8 Септември“ заминале 15 излекувани пациенти од Ковид-19

По долго време повеќе испишани од примени: Од ГОБ „8 Септември“ заминале 15 излекувани пациенти од Ковид-19

08 Јули, 2020

Ременски жестока: Требаше одговорност, а не пак да ги слушаме во бомби

Ременски жестока: Требаше одговорност, а не пак да ги слушаме во бомби

08 Јули, 2020

Пониска кирија за закупците на угостителски објекти 30 проценти

Пониска кирија за закупците на угостителски објекти 30 проценти

08 Јули, 2020

Почина новинарката Јасмина Спасовска

Почина новинарката Јасмина Спасовска

08 Јули, 2020

ГДУ: Да ги вратиме младите во Македонија, потребна е поддршка и од неопределените гласачи

ГДУ: Да ги вратиме младите во Македонија, потребна е поддршка и од неопределените гласачи

08 Јули, 2020

Антикорупциска ненадлежна за увидот на Заев и Николовски на капитална инвестиција

Антикорупциска ненадлежна за увидот на Заев и Николовски на капитална инвестиција

08 Јули, 2020

Нова „бомба“: Николоски и Јанакиески договараат сообраќајна несреќа за да не гласаат Албанци

Нова „бомба“: Николоски и Јанакиески договараат сообраќајна несреќа за да не гласаат Албанци

08 Јули, 2020

ГЕРМАНИЈА СЕКОГАШ ВИ БЕШЕ И ЌЕ ВИ БИДЕ ДОВЕРЛИВ ПАРТНЕР - порака од новата германска амбасадорка

ГЕРМАНИЈА СЕКОГАШ ВИ БЕШЕ И ЌЕ ВИ БИДЕ ДОВЕРЛИВ ПАРТНЕР - порака од новата германска амбасадорка

08 Јули, 2020

Павле Богоевски: Димитар Апасиев ќе стане пратеник во Собрание

Павле Богоевски: Димитар Апасиев ќе стане пратеник во Собрание

08 Јули, 2020

Владините платежни картички на Уставен суд: Седница денеска

Владините платежни картички на Уставен суд: Седница денеска

08 Јули, 2020

Спасовски: Најитно ќе го разгледаме предлогот на Комисијата за заразни болести

Спасовски: Најитно ќе го разгледаме предлогот на Комисијата за заразни болести

08 Јули, 2020

ИМАЛЕ И ДРУГИ БОЛЕСТИ - 82,6 отсто од починатите биле со претходни коморбидитети

ИМАЛЕ И ДРУГИ БОЛЕСТИ - 82,6 отсто од починатите биле со претходни коморбидитети

08 Јули, 2020

ДИК: Пријавени за гласање околу 100 лица кои се во изолација

ДИК: Пријавени за гласање околу 100 лица кои се во изолација

08 Јули, 2020

Филипче: Граѓаните на Србија, Косово, БИХ и Црна Гора ќе мора да имаат негативен тест за влез во Македонија

Филипче: Граѓаните на Србија, Косово, БИХ и Црна Гора ќе мора да имаат негативен тест за влез во Македонија

08 Јули, 2020

МВР: Угостителски објект не ги почитувал здравствените препораки

МВР: Угостителски објект не ги почитувал здравствените препораки

08 Јули, 2020

АНОНИМНИ ДОНАТОРИ И ДАЛЕ ПАРИ НА ДРЖАВАТА ЗА БОРБА СО КОВИД - потребите се, сепак, многу поголеми

АНОНИМНИ ДОНАТОРИ И ДАЛЕ ПАРИ НА ДРЖАВАТА ЗА БОРБА СО КОВИД - потребите се, сепак, многу поголеми

08 Јули, 2020

Неизвесен 1.септември: Ќе седнат ли децата во училишните клупи?

Неизвесен 1.септември: Ќе седнат ли децата во училишните клупи?

08 Јули, 2020

ПРЕД 12 ДЕНА ЗАМИНАЛ ДА СОБИРА ПЕЧУРКИ: Исчезна 25 - годишно момче

ПРЕД 12 ДЕНА ЗАМИНАЛ ДА СОБИРА ПЕЧУРКИ: Исчезна 25 - годишно момче

07 Јули, 2020