12 Август, 2020
0.0246

VIP успешни приказни

Искуството носи придобивки и силен раст: Како „Горење“ опстана на врвот и по 70 години

Искуството носи придобивки и силен раст: Како „Горење“ опстана на врвот и по 70 години

28 Јуни, 2019

„Мирана“ прави револуција во производството на кечап, мајонез и сосови

„Мирана“ прави револуција во производството на кечап, мајонез и сосови

10 Април, 2019

Вип успешна приказна: Од мал дуќан, охридски Тамаро стаса до 10 маркети и извоз за Австралија

Вип успешна приказна: Од мал дуќан, охридски Тамаро стаса до 10 маркети и извоз за Австралија

12 Март, 2019

ВИП УСПЕШНА ПРИКАЗНА: Ја формирале за да преживеат, а денес битолската компанија Кандико е на врвот

ВИП УСПЕШНА ПРИКАЗНА: Ја формирале за да преживеат, а денес битолската компанија Кандико е на врвот

22 Февруари, 2019

Vip успешна приказна: Ред Шпед црта нови модели за шпедицијата и царинењетo

Vip успешна приказна: Ред Шпед црта нови модели за шпедицијата и царинењетo

04 Јануари, 2019

Vip успешна приказна: „Везе Шари“ - компанија која вложува во луѓето, стандардите и во иновациите

Vip успешна приказна: „Везе Шари“ - компанија која вложува во луѓето, стандардите и во иновациите

25 Декември, 2018

Vip успешна приказна со дизајнерката Росица Мршиќ: Ме инспирираат седумдесетите години

Vip успешна приказна со дизајнерката Росица Мршиќ: Ме инспирираат седумдесетите години

12 Декември, 2018

Vip успешна приказна: Како визијата на Powerhouse го донесе пилатесот во Македонија

Vip успешна приказна: Како визијата на Powerhouse го донесе пилатесот во Македонија

29 Ноември, 2018

Vip успешна приказна: Секоја кифличка и колаче се направени рачно во Кумановска градска пекара

Vip успешна приказна: Секоја кифличка и колаче се направени рачно во Кумановска градска пекара

15 Ноември, 2018