05 Април, 2020
0.1597

Економија

СКМ: Очекуваме нови мерки, во спротивно товарот од кризата ќе падне на приватниот сектор

СКМ: Очекуваме нови мерки, во спротивно товарот од кризата ќе падне на приватниот сектор

01 Април, 2020

НАУМОСКИ ЗА ФАКТОР: Потребни се брзи мерки, во спротивно се создава агонија и паника

НАУМОСКИ ЗА ФАКТОР: Потребни се брзи мерки, во спротивно се создава агонија и паника

01 Април, 2020

Савка Димитровска за Фактор: Најважно е да има мерки за задржување на работните места

Савка Димитровска за Фактор: Најважно е да има мерки за задржување на работните места

01 Април, 2020

Граве осигурување е 100 % сопственик на Еуролинк осигурување

Граве осигурување е 100 % сопственик на Еуролинк осигурување

01 Април, 2020

Тивок аплауз за мерките, ќе бидат потребни и нови

Тивок аплауз за мерките, ќе бидат потребни и нови

01 Април, 2020

ВАКОВ ПАД НЕМАЛО СКОРО 20 ГОДИНИ: Нафтата чини помалку од 23 долари

ВАКОВ ПАД НЕМАЛО СКОРО 20 ГОДИНИ: Нафтата чини помалку од 23 долари

31 Март, 2020

ССК: Се оградуваме од владиниот сет мерки, баравме системска поддршка, а не делумна помош

ССК: Се оградуваме од владиниот сет мерки, баравме системска поддршка, а не делумна помош

31 Март, 2020

Заев откако не му беа прифатени сите предлози: Драго ми е што се усвоија голем дел од мерките

Заев откако не му беа прифатени сите предлози: Драго ми е што се усвоија голем дел од мерките

31 Март, 2020

Жозеп Борел: Северна Македонија се приклучува во санкциите против Турција

Жозеп Борел: Северна Македонија се приклучува во санкциите против Турција

31 Март, 2020

Јавната администрација куртули, функционери на минималец, половина плата за тие што изгубиле работа

Јавната администрација куртули, функционери на минималец, половина плата за тие што изгубиле работа

31 Март, 2020

ЕКСКЛУЗИВНО: За фирмите субвенции за секој вработен, за функционерите само минимална плата во април и мај

ЕКСКЛУЗИВНО: За фирмите субвенции за секој вработен, за функционерите само минимална плата во април и мај

31 Март, 2020

Раст на цените го прекина тргувањето на Македонска берза

Раст на цените го прекина тргувањето на Македонска берза

31 Март, 2020

ИНВЕСТИЦИИ, ЕВТИНИ КРЕДИТИ И ИЗВОЗ - бизнисот кажа што ќе ни донесе НАТО

ИНВЕСТИЦИИ, ЕВТИНИ КРЕДИТИ И ИЗВОЗ - бизнисот кажа што ќе ни донесе НАТО

31 Март, 2020

Во живо: Прес конференција на премиерот Спасовски - нови економски мерки

Во живо: Прес конференција на премиерот Спасовски - нови економски мерки

31 Март, 2020

Гувернерката Бежоска за Фактор: Остануваме на препораката банките да не делат дивиденди

Гувернерката Бежоска за Фактор: Остануваме на препораката банките да не делат дивиденди

31 Март, 2020

ГРАЃАНИТЕ ДА НЕ СЕ ИСКЛУЧУВААТ ОД СТРУЈА, ПАРНО И ВОДА - Регулаторна преговара за рати за режиските трошоци

ГРАЃАНИТЕ ДА НЕ СЕ ИСКЛУЧУВААТ ОД СТРУЈА, ПАРНО И ВОДА - Регулаторна преговара за рати за режиските трошоци

31 Март, 2020

Акционерите на Комерцијална Банка сепак ќе добијат дивиденда за 2019

Акционерите на Комерцијална Банка сепак ќе добијат дивиденда за 2019

31 Март, 2020

НИКОЈ СЕГА НЕ МИСЛИ НА ПЛАЖА - не се купуваат нови аранжмани, резервираните зависат од можните мерки

НИКОЈ СЕГА НЕ МИСЛИ НА ПЛАЖА - не се купуваат нови аранжмани, резервираните зависат од можните мерки

31 Март, 2020