23 Март, 2019
0.3662
    ADIN 691    0%     ALK 8430.59    0.36%     GRNT 826.25    2.01%     KMB 5672.66    -0.24%     MKSD 211    -0.27%     MPOL 389    0%     MTUR 5030    -1.37%     RMDEN17 98    -0.28%     RZLE 18    -14.29%     STB 1180    -1.31%     STIL 112.87    -0.99%     UNI 2300.35    0%

Економија

Не се програмерите: Кој во јануари земал најголема плата во Македонија?

Не се програмерите: Кој во јануари земал најголема плата во Македонија?

21 Март, 2019

УТРИНСКИ ФОКУС: Како скокна добивката на „Уни банка“, во Центар сепак ќе се гради

УТРИНСКИ ФОКУС: Како скокна добивката на „Уни банка“, во Центар сепак ќе се гради

21 Март, 2019

Грчкиот министер за транспорт денеска во Скопје ќе објави инвестиции

Грчкиот министер за транспорт денеска во Скопје ќе објави инвестиции

21 Март, 2019

Доволна ли е за живот или само за сметки и трошоци: Еве колку била просечната плата во јануари

Доволна ли е за живот или само за сметки и трошоци: Еве колку била просечната плата во јануари

21 Март, 2019

Секаде на Балканот политичарите се три пати побогати од граѓаните, кај нив се осум пати

Секаде на Балканот политичарите се три пати побогати од граѓаните, кај нив се осум пати

21 Март, 2019

Како „УНИ Банка“ ја зголеми добивката за повеќе од 10 отсто

Како „УНИ Банка“ ја зголеми добивката за повеќе од 10 отсто

21 Март, 2019

Како кредитната позиција на „УНИ Банка“ лани порасна за над 25 отсто!

Како кредитната позиција на „УНИ Банка“ лани порасна за над 25 отсто!

21 Март, 2019

Нова игра со граѓаните: Уставен суд го укина „славниот“ мораториум за градба во Центар

Нова игра со граѓаните: Уставен суд го укина „славниот“ мораториум за градба во Центар

21 Март, 2019

ИСТОРИСКИ МОМЕНТ: „Дизни“ го презеде програмот на „Фокс“ за 71 милијарди долари

ИСТОРИСКИ МОМЕНТ: „Дизни“ го презеде програмот на „Фокс“ за 71 милијарди долари

21 Март, 2019

Додека Владата бара помалку глобење, Пазарна инспекција прави рекорди

Додека Владата бара помалку глобење, Пазарна инспекција прави рекорди

21 Март, 2019

Ќе им пресудат ли граѓаните на фирмите кои не издаваат фискални сметки?

Ќе им пресудат ли граѓаните на фирмите кои не издаваат фискални сметки?

21 Март, 2019

MAКЕДОНИЈА ОТПАЃА: Фолксваген ќе инвестира во Србија?

MAКЕДОНИЈА ОТПАЃА: Фолксваген ќе инвестира во Србија?

20 Март, 2019

Објавени владините трошоци: Чекавме високи странски делегации и пак сме поскромни

Објавени владините трошоци: Чекавме високи странски делегации и пак сме поскромни

20 Март, 2019

Бектеши размислува за банкарска гаранција за агенциите до 100 илјади евра

Бектеши размислува за банкарска гаранција за агенциите до 100 илјади евра

20 Март, 2019

Анѓушев: Не е проблем бројот на невработеноста, туку структурата

Анѓушев: Не е проблем бројот на невработеноста, туку структурата

20 Март, 2019

Новини: Банкарски сметки без провизии за одредена група граѓани

Новини: Банкарски сметки без провизии за одредена група граѓани

20 Март, 2019

Конкуренција по 12 години: Нова компанија во вториот пензиски столб

Конкуренција по 12 години: Нова компанија во вториот пензиски столб

20 Март, 2019

Скопје се поврза со директни авионски линии до два германски градови

Скопје се поврза со директни авионски линии до два германски градови

20 Март, 2019