12 Јули, 2020
0.1580

Економија

КОРОНАТА ЈА ЗГОЛЕМИ НЕВРАБОТЕНОСТА: Во ЕУ без работа се најмалку 14 милиони луѓе

КОРОНАТА ЈА ЗГОЛЕМИ НЕВРАБОТЕНОСТА: Во ЕУ без работа се најмалку 14 милиони луѓе

02 Јули, 2020

ЖИВЕАТ ОД ТУРИЗАМ: Oвие земји се најпогодени од коронавирусот

ЖИВЕАТ ОД ТУРИЗАМ: Oвие земји се најпогодени од коронавирусот

02 Јули, 2020

НА КРАЈОТ НА МАЈ: Јавниот долг достигна 53,3 отсто, но тука ги нема парите од еврообврзницата

НА КРАЈОТ НА МАЈ: Јавниот долг достигна 53,3 отсто, но тука ги нема парите од еврообврзницата

02 Јули, 2020

Чекајте пари во август: Пет милиони евра на сметките за скенираните фискални

Чекајте пари во август: Пет милиони евра на сметките за скенираните фискални

02 Јули, 2020

АНГЕЛОВСКА: БИЛО КОЈ ДА ЧЕПКА И ДА ПРАВИ ПРОМЕНИ КАЈ ДДВ - треба да внимава да не и наштети на нашата мала економија

АНГЕЛОВСКА: БИЛО КОЈ ДА ЧЕПКА И ДА ПРАВИ ПРОМЕНИ КАЈ ДДВ - треба да внимава да не и наштети на нашата мала економија

02 Јули, 2020

КОЈ САКА И ДА УЧИ И ДА РАБОТИ: За дуалното образование во Велес има уште слободни места

КОЈ САКА И ДА УЧИ И ДА РАБОТИ: За дуалното образование во Велес има уште слободни места

02 Јули, 2020

Битиќи vs Лазаров: Како ќе се исполнат предизборните ветувања

Битиќи vs Лазаров: Како ќе се исполнат предизборните ветувања

02 Јули, 2020

СЕ ФОРМИРААТ ЛИ МАКЕДОНСКИ КОЛОНИИ: Расте бројот на наши државјани во Германија

СЕ ФОРМИРААТ ЛИ МАКЕДОНСКИ КОЛОНИИ: Расте бројот на наши државјани во Германија

02 Јули, 2020

Граѓаните од денес скенираат за три пати повеќе дневни награди преку МојДДВ #МојаНаграда

Граѓаните од денес скенираат за три пати повеќе дневни награди преку МојДДВ #МојаНаграда

01 Јули, 2020

Оваа економија е погодена од уривањето на цената на нафтата

Оваа економија е погодена од уривањето на цената на нафтата

01 Јули, 2020

Брегу: Една година поевтинг роаминг – сообраќајот зголемен за 60 отсто а повиците за 140 отсто

Брегу: Една година поевтинг роаминг – сообраќајот зголемен за 60 отсто а повиците за 140 отсто

01 Јули, 2020

ИСТАНБУЛ СО ВИСОК БДП: Тој е поголем од БДП на осум држави во регионот

ИСТАНБУЛ СО ВИСОК БДП: Тој е поголем од БДП на осум држави во регионот

01 Јули, 2020

ВЕЌЕ ПЕТТИ МЕСЕЦ СЕ СО ПРОМЕТ НУЛА - газдите на игротеките бараат протоколи и финансиска поддршка

ВЕЌЕ ПЕТТИ МЕСЕЦ СЕ СО ПРОМЕТ НУЛА - газдите на игротеките бараат протоколи и финансиска поддршка

01 Јули, 2020

Извршителите од денеска може да ви ја блокираат сметката

Извршителите од денеска може да ви ја блокираат сметката

01 Јули, 2020

Лукаревска: Пад на данокот на добивка за 17,3 отсто

Лукаревска: Пад на данокот на добивка за 17,3 отсто

01 Јули, 2020

Се проверуваат матичните броеви по приговорите за платежната картичка

Се проверуваат матичните броеви по приговорите за платежната картичка

01 Јули, 2020

Скопскиот аеродром започна со комерцијални летови по три и пол месеци

Скопскиот аеродром започна со комерцијални летови по три и пол месеци

01 Јули, 2020

Нина Ангеловска: Променети износите на наградите за скенирање на фискални сметки

Нина Ангеловска: Променети износите на наградите за скенирање на фискални сметки

01 Јули, 2020