12 Јули, 2020
0.0088

Интервјуа

ИНТЕРВЈУ Андреевски: И покрај кризата, инвеститорите не повлекуваа пари од ВФП фондот, приносите се високи

ИНТЕРВЈУ Андреевски: И покрај кризата, инвеститорите не повлекуваа пари од ВФП фондот, приносите се високи

10 Јуни, 2020

ИНТЕРВЈУ СО Д-Р. АНГЕЛЧО АНДОНОВСКИ: Морската вода може да биде медиум за пренос на корона вирусот?

ИНТЕРВЈУ СО Д-Р. АНГЕЛЧО АНДОНОВСКИ: Морската вода може да биде медиум за пренос на корона вирусот?

08 Јуни, 2020

Интервју Николај Крастев: Бугарско вето за Македонија ќе биде грешка, тоа му одговара само на руското влијание

Интервју Николај Крастев: Бугарско вето за Македонија ќе биде грешка, тоа му одговара само на руското влијание

08 Јуни, 2020

Матурантката Хана Селмани ќе учи на Њујорк универзитетот во Абу Даби со целосна стипендија

Матурантката Хана Селмани ќе учи на Њујорк универзитетот во Абу Даби со целосна стипендија

05 Јуни, 2020

ИНТЕРВЈУ ЗЕЌИРИ: Корона кризата го зголеми мобингот врз работниците, тие мора да се охрабрат да побараат заштита на суд

ИНТЕРВЈУ ЗЕЌИРИ: Корона кризата го зголеми мобингот врз работниците, тие мора да се охрабрат да побараат заштита на суд

03 Јуни, 2020

Интервју Милановиќ: Брзиот раст е во ДНК на Huawei, со 5G мрежата и невозможните замисли ќе се остварат

Интервју Милановиќ: Брзиот раст е во ДНК на Huawei, со 5G мрежата и невозможните замисли ќе се остварат

02 Јуни, 2020

ИНТЕРВЈУ СО Д-Р. ВЛАДИМИР ЛАЗАРЕВИК: Фијаско стратегијата за корона вирусот не е грешка на граѓаните, властите потфрлија

ИНТЕРВЈУ СО Д-Р. ВЛАДИМИР ЛАЗАРЕВИК: Фијаско стратегијата за корона вирусот не е грешка на граѓаните, властите потфрлија

02 Јуни, 2020

ИНТЕРВЈУ СВЕТОЗАР ЈАНЕВСКИ: Сега на луѓето им треба оптимизам, за економијата е нужна многу поголема поддршка

ИНТЕРВЈУ СВЕТОЗАР ЈАНЕВСКИ: Сега на луѓето им треба оптимизам, за економијата е нужна многу поголема поддршка

29 Мај, 2020

ИНТЕРВЈУ АКАДЕМИК КОЦАРЕВ, ПРЕТСЕДАТЕЛ НА МАНУ: Академијата истражува зошто се различни симптомите кај заразените со Ковид-19

ИНТЕРВЈУ АКАДЕМИК КОЦАРЕВ, ПРЕТСЕДАТЕЛ НА МАНУ: Академијата истражува зошто се различни симптомите кај заразените со Ковид-19

28 Мај, 2020

ИНТЕРВЈУ АРГИР: НЛБ Банка ќе продолжи да кредитира и да ги поддржува фирмите повторно да ги заживеат бизнисите

ИНТЕРВЈУ АРГИР: НЛБ Банка ќе продолжи да кредитира и да ги поддржува фирмите повторно да ги заживеат бизнисите

27 Мај, 2020

ИНТЕРВЈУ ТРПЕСКИ: Кризата е голем предизвик за економската наука но и предизвик за македонската економија

ИНТЕРВЈУ ТРПЕСКИ: Кризата е голем предизвик за економската наука но и предизвик за македонската економија

26 Мај, 2020

Интервју Хасановиќ: Корона кризата го засили единството меѓу сојузниците, но хибридните закани ќе се зголемат

Интервју Хасановиќ: Корона кризата го засили единството меѓу сојузниците, но хибридните закани ќе се зголемат

24 Мај, 2020

А1 Liveshop  е уникатно и единствено искуство на македонскиот пазар

А1 Liveshop е уникатно и единствено искуство на македонскиот пазар

15 Мај, 2020

ИНТЕРВЈУ РАМАДАНИ: МБУ најдобро ѝ одговори на пандемијата со целосни дигитални онлајн решенија во образовниот процес

ИНТЕРВЈУ РАМАДАНИ: МБУ најдобро ѝ одговори на пандемијата со целосни дигитални онлајн решенија во образовниот процес

15 Мај, 2020

АКАДЕМИК ТАКИ ФИТИ ЗА ФАКТОР: Во третиот пакет мерки мора да се обезбедат нови кредитни линии за малите и средните фирми

АКАДЕМИК ТАКИ ФИТИ ЗА ФАКТОР: Во третиот пакет мерки мора да се обезбедат нови кредитни линии за малите и средните фирми

13 Мај, 2020

Интервју на Фактор со Д-р. Љубен Арсенков: Единственото добро е враќањето на довербата во здравството кај граѓаните

Интервју на Фактор со Д-р. Љубен Арсенков: Единственото добро е враќањето на довербата во здравството кај граѓаните

11 Мај, 2020

ИНТЕРВЈУ ЉУШЕВ: Коронавирусот ја забрза дигиталната трансформација

ИНТЕРВЈУ ЉУШЕВ: Коронавирусот ја забрза дигиталната трансформација

08 Мај, 2020

ИНТЕРВЈУ ВАСЕВ: Онколошка терапија во регионалните центри - ги штитиме пациентите

ИНТЕРВЈУ ВАСЕВ: Онколошка терапија во регионалните центри - ги штитиме пациентите

08 Мај, 2020