28 Мај, 2020
0.0386

Корона Вирус

ФАКТОР НА ДЕНОТ: Нема прогласување на вонредна состојба, се чекаат резултати за 7 сомнителни

ФАКТОР НА ДЕНОТ: Нема прогласување на вонредна состојба, се чекаат резултати за 7 сомнителни

16 Март, 2020

ЗАРАЗЕНИ ВО ФРАНЦИЈА: Не се само постарите лица во ризик

ЗАРАЗЕНИ ВО ФРАНЦИЈА: Не се само постарите лица во ризик

16 Март, 2020

ТЕСТИРАЊЕТО ПОЧНА: На чекор до вакцина која ќе се избори со коронавирусот

ТЕСТИРАЊЕТО ПОЧНА: На чекор до вакцина која ќе се избори со коронавирусот

16 Март, 2020

Пендаровски: Ако има потреба ќе препорачаме кризна состојба и за други општини

Пендаровски: Ако има потреба ќе препорачаме кризна состојба и за други општини

16 Март, 2020

ВО ЖИВО: Ќе се обрати Пендаровски

ВО ЖИВО: Ќе се обрати Пендаровски

16 Март, 2020

СЕ ЗАТВОРА СЕ: Во Германија ќе работат само маркети, пазари, банки и аптеки

СЕ ЗАТВОРА СЕ: Во Германија ќе работат само маркети, пазари, банки и аптеки

16 Март, 2020

(ВИДЕО) Им се мереше температурата на учесниците на Советот за безбедност

(ВИДЕО) Им се мереше температурата на учесниците на Советот за безбедност

16 Март, 2020

Берлин го осудува обидот на САД да купат права на вакцина против коронавирус

Берлин го осудува обидот на САД да купат права на вакцина против коронавирус

16 Март, 2020

MAКРОН СЕ ПРОТИВИ: Осум држави во Европа ги затворија границите

MAКРОН СЕ ПРОТИВИ: Осум држави во Европа ги затворија границите

16 Март, 2020

СРБИЈА ЗАБРАНИ ИЗВОЗ НА ЛЕКОВИ: Ограничено е колку средства за дезинфекција може да се купат

СРБИЈА ЗАБРАНИ ИЗВОЗ НА ЛЕКОВИ: Ограничено е колку средства за дезинфекција може да се купат

16 Март, 2020

НЕ ОДЕТЕ НА ШАЛТЕР - за продолжување на додатокот за трето и четврто дете постапката ќе ја почнат надлежните

НЕ ОДЕТЕ НА ШАЛТЕР - за продолжување на додатокот за трето и четврто дете постапката ќе ја почнат надлежните

16 Март, 2020

Мал зрак оптимизам во Ломбардија, први знаци на намалување на заразата

Мал зрак оптимизам во Ломбардија, први знаци на намалување на заразата

16 Март, 2020

Конечно, добри вести за тестирање од коронавирусот

Конечно, добри вести за тестирање од коронавирусот

16 Март, 2020

Итното одобрување на новото и побрзо тестирање за коронавирус од Рош е позитивна вест, но потребни се повеќе алатки.

Пациентите од болницата во Козле постепено ќе се трансферираат на Детската клиника

Пациентите од болницата во Козле постепено ќе се трансферираат на Детската клиника

16 Март, 2020

Се тестираат нови 7 сомнителни на коронавирус, дел од нив вратени од ризични земји

Се тестираат нови 7 сомнителни на коронавирус, дел од нив вратени од ризични земји

16 Март, 2020

За паника никогаш нема место: Интервју со д-р Милена Стевановиќ, директор на Клиниката за Инфективни болести

За паника никогаш нема место: Интервју со д-р Милена Стевановиќ, директор на Клиниката за Инфективни болести

16 Март, 2020

Пациентката од Дебар има значајно подобрување, но уште е непредвидливо

Пациентката од Дебар има значајно подобрување, но уште е непредвидливо

16 Март, 2020

ЗА ДА НЕ ДОБИЕТЕ „СОЛЕНА“ КАЗНА: Кажете од каде доаѓате на граница и самоизолирајте се 14 дена

ЗА ДА НЕ ДОБИЕТЕ „СОЛЕНА“ КАЗНА: Кажете од каде доаѓате на граница и самоизолирајте се 14 дена

16 Март, 2020