19 Јуни, 2019
0.2126

Македонија

Ѓорѓиев: Поевтини станови за граѓаните

Ѓорѓиев: Поевтини станови за граѓаните

30 Ноември, 2012

Македонските возови останаа и без патници и без стока!

Македонските возови останаа и без патници и без стока!

30 Ноември, 2012

Со закон се уредуваат Автокамповите

Со закон се уредуваат Автокамповите

29 Ноември, 2012

Прилепски водовод ќе управува со водоводите во четири села

Прилепски водовод ќе управува со водоводите во четири села

29 Ноември, 2012

Нови 70 скулптури и во Градскиот парк

Нови 70 скулптури и во Градскиот парк

29 Ноември, 2012

Догодина изградба на 64 станови за деца без родители

Догодина изградба на 64 станови за деца без родители

29 Ноември, 2012

Пилот проект: Скопска општина со ГПС ќе пополнува дупки по улиците!

Пилот проект: Скопска општина со ГПС ќе пополнува дупки по улиците!

29 Ноември, 2012

Обновено:Распределени 78 социјални станови во Битола

Обновено:Распределени 78 социјални станови во Битола

29 Ноември, 2012

Со 2.8 милиони евра ГА-МА ќе ја одржува мрежата

Со 2.8 милиони евра ГА-МА ќе ја одржува мрежата

29 Ноември, 2012

„Да ставаа асфалт со лажичка досега ќе имавме пат“

„Да ставаа асфалт со лажичка досега ќе имавме пат“

29 Ноември, 2012

Од Радовиш до Струмица ќе се вози со 100 киломери на час, магистралата готова во јануари

Од Радовиш до Струмица ќе се вози со 100 киломери на час, магистралата готова во јануари

28 Ноември, 2012

Гевгелија до пролет со нов градски пазар, догодина и со хипермаркет

Гевгелија до пролет со нов градски пазар, догодина и со хипермаркет

28 Ноември, 2012

Во Илинден се градат нови објекти

Во Илинден се градат нови објекти

28 Ноември, 2012

Што се планира да се гради во Скопје следниве 3 години !?

Што се планира да се гради во Скопје следниве 3 години !?

28 Ноември, 2012

Жерновски обвинува, евтино ја дадовте Центар; Од Министерството велат, ќе ни ја направат за џабе!

Жерновски обвинува, евтино ја дадовте Центар; Од Министерството велат, ќе ни ја направат за џабе!

27 Ноември, 2012

Во Турција ќе никнат еколошки гратчиња

Во Турција ќе никнат еколошки гратчиња

27 Ноември, 2012

Ќе се градат нови автопати и магистрали во Македонија, Кинезите дојдоа на помош

Ќе се градат нови автопати и магистрали во Македонија, Кинезите дојдоа на помош

27 Ноември, 2012

„Пера Констракшн“ ќе ја гради новата зграда на општина Центар

„Пера Констракшн“ ќе ја гради новата зграда на општина Центар

27 Ноември, 2012