20 Јули, 2019
0.0225

Агробизнис

До 15 ноември лозарите ќе можат да аплицираат за субвенции

До 15 ноември лозарите ќе можат да аплицираат за субвенции

03 Ноември, 2012

Светското производство намалено, цените на вината ќе растат

Светското производство намалено, цените на вината ќе растат

02 Ноември, 2012

Есенската сеидба во Куманово реализирана со 12%

Есенската сеидба во Куманово реализирана со 12%

02 Ноември, 2012

ЕУ: Свинското месо ќе поскапе, сточарите ќе банкротираат

ЕУ: Свинското месо ќе поскапе, сточарите ќе банкротираат

01 Ноември, 2012

Јавен повик за финансирање на земјоделците

Јавен повик за финансирање на земјоделците

01 Ноември, 2012

На македонското земјоделство му треба експертска помош и инфраструктура

На македонското земјоделство му треба експертска помош и инфраструктура

31 Октомври, 2012

Почна есенската сеидба, недостига повеќе дожд

Почна есенската сеидба, недостига повеќе дожд

31 Октомври, 2012

Препораките на СЗО ќе ги уништат македонските тутунопроизводители

Препораките на СЗО ќе ги уништат македонските тутунопроизводители

30 Октомври, 2012

Хрватска и Србија не се договорија за извозот на шеќерна репка

Хрватска и Србија не се договорија за извозот на шеќерна репка

29 Октомври, 2012

Српската влада ќе го зголеми буџетот за земјоделство

Српската влада ќе го зголеми буџетот за земјоделство

29 Октомври, 2012

Добитокот на колење, млекото ќе поскапува!

Добитокот на колење, млекото ќе поскапува!

29 Октомври, 2012

Фармерска Битола доби лабораторија за квалитетот на млекото

Фармерска Битола доби лабораторија за квалитетот на млекото

28 Октомври, 2012

Австријците загрижени, ќе јадат помалку компири годинава

Австријците загрижени, ќе јадат помалку компири годинава

26 Октомври, 2012

МЛЕЧНА КРИЗА: Почна со „Сведмилк“, а сушата ќе го секне млекото!

МЛЕЧНА КРИЗА: Почна со „Сведмилк“, а сушата ќе го секне млекото!

26 Октомври, 2012

На Македонија и треба конкурентно, а не социјално земјоделство

На Македонија и треба конкурентно, а не социјално земјоделство

25 Октомври, 2012

Од следната година полесен пристап до парите од ИПАРД

Од следната година полесен пристап до парите од ИПАРД

24 Октомври, 2012

Земјоделци тријат раце, експерти предупредуваат – без еуфорија!

Земјоделци тријат раце, експерти предупредуваат – без еуфорија!

24 Октомври, 2012

Македонско вино на холандските трпези

Македонско вино на холандските трпези

24 Октомври, 2012