22 Април, 2018
0.0488

Агробизнис

Владата ќе поддржи отварање на туристички продавници за вино

Владата ќе поддржи отварање на туристички продавници за вино

13 Јануари, 2013

Поволни кредити за земјоделски производи

Поволни кредити за земјоделски производи

12 Јануари, 2013

Апсурди: Субвенциите за аграрот растат, увозот на храна не запира!

Апсурди: Субвенциите за аграрот растат, увозот на храна не запира!

12 Јануари, 2013

Фармерите бараат поволни кредити со ниски камати

Фармерите бараат поволни кредити со ниски камати

11 Јануари, 2013

Се даваат под закуп 745 хектари земјоделско земјиште

Се даваат под закуп 745 хектари земјоделско земјиште

11 Јануари, 2013

ФФРМ: Земјоделците мора да се здружуваат во кооперативи

ФФРМ: Земјоделците мора да се здружуваат во кооперативи

11 Јануари, 2013

ФФРМ: Пелагонискиот регион има проблеми со сточарството

ФФРМ: Пелагонискиот регион има проблеми со сточарството

10 Јануари, 2013

ФОТО: Бумбарите илегалци!

ФОТО: Бумбарите илегалци!

09 Јануари, 2013

240 бумбари илегално ќе минеле граница, ги спречиле цариниците во Гевгелија

240 бумбари илегално ќе минеле граница, ги спречиле цариниците во Гевгелија

09 Јануари, 2013

Колапс на домашното производство:Ако се зголеми увозот на свинско месо, фармерите ќе бидат уништени!

Колапс на домашното производство:Ако се зголеми увозот на свинско месо, фармерите ќе бидат уништени!

09 Јануари, 2013

Нови правила: Се забранува продажба на меленото месо

Нови правила: Се забранува продажба на меленото месо

08 Јануари, 2013

Турците даваат поволни кредити за земјоделците, грчката Влада уште се мисли

Турците даваат поволни кредити за земјоделците, грчката Влада уште се мисли

08 Јануари, 2013

Германци градат винарска визба во Кавадарци, ќе откупат 10 милиони килограми грозје

Германци градат винарска визба во Кавадарци, ќе откупат 10 милиони килограми грозје

07 Јануари, 2013

Тутунот поскап од лани, просечната цена 177 денари по килограм

Тутунот поскап од лани, просечната цена 177 денари по килограм

05 Јануари, 2013

Европа не го сака коњското месо од САД, преполно е со лекови!

Европа не го сака коњското месо од САД, преполно е со лекови!

05 Јануари, 2013

Коњановски: 1,5 милиони евра за развој на рибарството

Коњановски: 1,5 милиони евра за развој на рибарството

04 Јануари, 2013

Мед или шербет! Што се продава покрај патот Кичево Охрид?

Мед или шербет! Што се продава покрај патот Кичево Охрид?

03 Јануари, 2013

Димовски: Годинава земјоделските субвенци се зголемени за 135 милиони евра

Димовски: Годинава земјоделските субвенци се зголемени за 135 милиони евра

03 Јануари, 2013