20 Јануари, 2019
0.2960
    ALK 8300.96    -1.19%     GRNT 825    -1.05%     KJUBI 1543    -2.96%     KMB 5320    -0.58%     MPT 50000    -0.09%     MTUR 5050    -0.98%     OHB 6599.5    -0.01%     OKTA 4500    0%     RZLV 73    2.82%     STB 1244.42    -1.55%     STIL 118    -7.09%     TEL 302    0%     TNB 14989.86    -0.01%     UNI 2145    2.97%

Колумни

ПРКОСОТ И ЖИВОТОТ

ПРКОСОТ И ЖИВОТОТ

26 Септември, 2018

Ајвар наш насушен

Ајвар наш насушен

23 Септември, 2018

ГЛОБАЛНИОТ СВЕТ И ПРОИЗВОДСТВО НА ХРАНА

ГЛОБАЛНИОТ СВЕТ И ПРОИЗВОДСТВО НА ХРАНА

21 Септември, 2018

Израел и Сирија се препукуваат, а гинат Руси!

Израел и Сирија се препукуваат, а гинат Руси!

21 Септември, 2018

Бела книга, подарок за премиерот, министерот за култура,                    за советникот Висар Вишка и пратеникот Мухамед Зекири

Бела книга, подарок за премиерот, министерот за култура, за советникот Висар Вишка и пратеникот Мухамед Зекири

18 Септември, 2018

Долго топло лето

Долго топло лето

15 Септември, 2018

Се подготвува ли Русија за глобална војна?

Се подготвува ли Русија за глобална војна?

14 Септември, 2018

ГЛОБАЛНИ ТЕНДЕНЦИИ И ПЕРСПЕКТИВИ ВО ПРОИЗВОДСТВО НА ЖИТА

ГЛОБАЛНИ ТЕНДЕНЦИИ И ПЕРСПЕКТИВИ ВО ПРОИЗВОДСТВО НА ЖИТА

12 Септември, 2018

Детство во Чаир

Детство во Чаир

08 Септември, 2018

Како наближува референдумот – руските пропагатори зовриваат

Како наближува референдумот – руските пропагатори зовриваат

07 Септември, 2018

Дебармаалските солари

Дебармаалските солари

03 Септември, 2018

Сирија-многу баби дете килаво

Сирија-многу баби дете килаво

31 Август, 2018

Производство на зеленчук во Македонија

Производство на зеленчук во Македонија

31 Август, 2018

Приказна за IV-ге

Приказна за IV-ге

25 Август, 2018

Влијанието на „жените“ на американските претседатели врз односите со Русија

Влијанието на „жените“ на американските претседатели врз односите со Русија

24 Август, 2018

Оценка на диверзификацијата на економскиот ризик во земјоделството

Оценка на диверзификацијата на економскиот ризик во земјоделството

22 Август, 2018

НЕКОИ ПРИОРИТЕТИ ЗА ИДНИОТ РАЗВОЈ НА ПРЕХРАНБЕНИОТ СИСТЕМ

НЕКОИ ПРИОРИТЕТИ ЗА ИДНИОТ РАЗВОЈ НА ПРЕХРАНБЕНИОТ СИСТЕМ

19 Август, 2018

Приказна за Миле румунец

Приказна за Миле румунец

18 Август, 2018