07 Април, 2020
0.0071
Филипче: Ја посетивме кумановската болница, имаме вкупно 599 заразени во државата

Филипче: Ја посетивме кумановската болница, имаме вкупно 599 заразени во државата

Бизнисот бара поврат на ДДВ на 15 дена, државата да се раздолжува навреме

Бизнисот бара поврат на ДДВ на 15 дена, државата да се раздолжува навреме

Владиката Тимотеј: Не повикуваме на масовност, но за Велигден нема да бркаме верници од црква

Владиката Тимотеј: Не повикуваме на масовност, но за Велигден нема да бркаме верници од црква

СИНДИКАТОТ ЗАЧУДЕН ОД УРЕДБАТА ЗА ОДМОРИТЕ - вака нема да биде праведна за сите работници

СИНДИКАТОТ ЗАЧУДЕН ОД УРЕДБАТА ЗА ОДМОРИТЕ - вака нема да биде праведна за сите работници

ПРОФЕСОР ДРАГАН ДАНИЛОВСКИ ЗА ФАКТОР: Новиот корона вирус САРС-КоВ-2 е најопасен од сите негови „собраќа“

ПРОФЕСОР ДРАГАН ДАНИЛОВСКИ ЗА ФАКТОР: Новиот корона вирус САРС-КоВ-2 е најопасен од сите негови „собраќа“

ЌЕ ГИ ПАДНЕ НА КОЛЕНА ЕВРОПСКИТЕ ЕКОНОМИИ - НБМ мери колку коронакризата ќе ја погоди нашата

ЌЕ ГИ ПАДНЕ НА КОЛЕНА ЕВРОПСКИТЕ ЕКОНОМИИ - НБМ мери колку коронакризата ќе ја погоди нашата

Дали во Македонија има заразени функционери?

Дали во Македонија има заразени функционери?

МВР ТВРДИ - ги преземаме сите мерки и препораки за заштита на нашите вработени

МВР ТВРДИ - ги преземаме сите мерки и препораки за заштита на нашите вработени

Една деценија посветени на вашето здравје - „Аџибадем Систина“ одбележува 10 години постоење

Една деценија посветени на вашето здравје - „Аџибадем Систина“ одбележува 10 години постоење

Најнови вести

Дефектот во Студеничани е саниран

07 Април, 2020

На ден 07.04.2020г. дефектот на ул.2 во Студеничани е саниран, водоснабдувањето е нормализирано во 16:00 часот.

Дали во Македонија има заразени функционери?

Дали во Македонија има заразени функционери?

Филипче: Ја посетивме кумановската болница, имаме вкупно 599 заразени во државата

Филипче: Ја посетивме кумановската болница, имаме вкупно 599 заразени во државата

Донација на мед и прополис за медицинските лица

Донација на мед и прополис за медицинските лица

ВО ЖИВО: Детали за состојбата со коронавирусот ќе соопшти Филипче

ВО ЖИВО: Детали за состојбата со коронавирусот ќе соопшти Филипче

Македонски Телеком донираше интернет за далечинско учење за 30.000 деца од семејства со социјален ризик

Македонски Телеком донираше интернет за далечинско учење за 30.000 деца од семејства со социјален ризик