04 Април, 2020
0.0168
Уште седум ново инфицирани со Ковид-19 во Куманово

Уште седум ново инфицирани со Ковид-19 во Куманово

Вријат таборите: Кој е заслужен за помошта од Словенија - Мицкоски или Владата

Вријат таборите: Кој е заслужен за помошта од Словенија - Мицкоски или Владата

Полициски час: Приведени 28 лица

Полициски час: Приведени 28 лица

Бислимовски: Администрацијата да си ги плаќа режиските сметки навреме

Бислимовски: Администрацијата да си ги плаќа режиските сметки навреме

Каков третман треба да има деловната тајна

Каков третман треба да има деловната тајна

ДЕЦА ВНИМАВАЈТЕ: Далечинското учење е задолжително

ДЕЦА ВНИМАВАЈТЕ: Далечинското учење е задолжително

СТРАШНИ ПОДАТОЦИ: Во САД за едно деноноќие рекорден број починати

СТРАШНИ ПОДАТОЦИ: Во САД за едно деноноќие рекорден број починати

Драконските мерки спасуваат животи во Европа: СЛОВЕНЕЧКИ ИНФЕКТОЛОГ

Драконските мерки спасуваат животи во Европа: СЛОВЕНЕЧКИ ИНФЕКТОЛОГ

Мобилна апликација за следење на информациите со КОВИД-19

Мобилна апликација за следење на информациите со КОВИД-19

Најнови вести

СТРАШНИ ПОДАТОЦИ: Во САД за едно деноноќие рекорден број починати

04 Април, 2020

Во последните 24 часа во Соединетите Американски Држави починале 1.480 луѓе од коронавирусот. Официјалната бројќа доаѓа од Универзитетот Џон Хопкинс, од каде велат дека ова се најголем број смртни случаи во земјата досега. Таму, според последните под

Уште седум ново инфицирани со Ковид-19 во Куманово

Уште седум ново инфицирани со Ковид-19 во Куманово

корисниците од улиците :Рилски Конгрес и Благоја Гојан

корисниците од улиците :Рилски Конгрес и Благоја Гојан

Драконските мерки спасуваат животи во Европа: СЛОВЕНЕЧКИ ИНФЕКТОЛОГ

Драконските мерки спасуваат животи во Европа: СЛОВЕНЕЧКИ ИНФЕКТОЛОГ

Мобилна апликација за следење на информациите со КОВИД-19

Мобилна апликација за следење на информациите со КОВИД-19

Статистика на Чулев за (не)почитување на мерките

Статистика на Чулев за (не)почитување на мерките