26 Јануари, 2021
0.0070
ФАКТОР НА ДЕНОТ: Македонија е подрачје со голем ризик за инфекција, денес има шест починати од коронавирусот

ФАКТОР НА ДЕНОТ: Македонија е подрачје со голем ризик за инфекција, денес има шест починати од коронавирусот

Каракачанов до Македонците: Ние сме еден народ

Каракачанов до Македонците: Ние сме еден народ

ВФП ДИВИДЕНДА – првиот инвестициски фонд во Македонија која годишно ќе исплаќа дивиденда

ВФП ДИВИДЕНДА – првиот инвестициски фонд во Македонија која годишно ќе исплаќа дивиденда

Новите пратеници со помалку патни трошоци, но сепак месечните исплати остануваат високи

Новите пратеници со помалку патни трошоци, но сепак месечните исплати остануваат високи

Македонски стартапи со глобални успеси тргнаа со инвестиции од Фондови за ризичен капитал - Како да се подготвите за инвеститорите?

Македонски стартапи со глобални успеси тргнаа со инвестиции од Фондови за ризичен капитал - Како да се подготвите за инвеститорите?

До кога ќе издржува буџетот: За пензии годинава над милијарда евра, во јули ново зголемување на пензиите

До кога ќе издржува буџетот: За пензии годинава над милијарда евра, во јули ново зголемување на пензиите

Груби го искоментира пописот и процентот на Албанци

Груби го искоментира пописот и процентот на Албанци

За 20.000 евра татко ја продал својата ќерка

За 20.000 евра татко ја продал својата ќерка

Соопштиле дека е почината од коронавирусот, а по девет дена од погребот жената се појавила

Соопштиле дека е почината од коронавирусот, а по девет дена од погребот жената се појавила

Најнови вести

Груби го искоментира пописот и процентот на Албанци

25 Јануари, 2021

Колку проценти се Албанци, ќе покаже пописот кој се надевам ќе тече на најдобар можен начин, а гаранција за тоа се сите политички партии застапени во Собранието, освен една, вели првиот вицепремиер и министер за политички систем, Артан Груби во вечер

За 20.000 евра татко ја продал својата ќерка

За 20.000 евра татко ја продал својата ќерка

Соопштиле дека е почината од коронавирусот, а по девет дена од погребот жената се појавила

Соопштиле дека е почината од коронавирусот, а по девет дена од погребот жената се појавила

ФАКТОР НА ДЕНОТ: Македонија е подрачје со голем ризик за инфекција, денес има шест починати од коронавирусот

ФАКТОР НА ДЕНОТ: Македонија е подрачје со голем ризик за инфекција, денес има шест починати од коронавирусот

Насер Зибери е новиот народен правобранител

Насер Зибери е новиот народен правобранител

Меџити вели дека Албанците на пописот ќе бидат над 25 отсто

Меџити вели дека Албанците на пописот ќе бидат над 25 отсто