04 Април, 2020
0.0166
Видео за донациите од Заеви: Еве што сподели портпаролот на СДСМ, Костадинов

Видео за донациите од Заеви: Еве што сподели портпаролот на СДСМ, Костадинов

Уште седум ново инфицирани со Ковид-19 во Куманово

Уште седум ново инфицирани со Ковид-19 во Куманово

Вријат таборите: Кој е заслужен за помошта од Словенија - Мицкоски или Владата

Вријат таборите: Кој е заслужен за помошта од Словенија - Мицкоски или Владата

Полициски час: Приведени 28 лица

Полициски час: Приведени 28 лица

Бислимовски: Администрацијата да си ги плаќа режиските сметки навреме

Бислимовски: Администрацијата да си ги плаќа режиските сметки навреме

Каков третман треба да има деловната тајна

Каков третман треба да има деловната тајна

Дали ни се заканува недостиг на храна поради коронавирусот? Наскоро би можеле да се појават проблеми

Дали ни се заканува недостиг на храна поради коронавирусот? Наскоро би можеле да се појават проблеми

СТРАШНИ ПОДАТОЦИ: Во САД за едно деноноќие рекорден број починати

СТРАШНИ ПОДАТОЦИ: Во САД за едно деноноќие рекорден број починати

Драконските мерки спасуваат животи во Европа: СЛОВЕНЕЧКИ ИНФЕКТОЛОГ

Драконските мерки спасуваат животи во Европа: СЛОВЕНЕЧКИ ИНФЕКТОЛОГ

Најнови вести

Дали ни се заканува недостиг на храна поради коронавирусот? Наскоро би можеле да се појават проблеми

04 Април, 2020

Пандемија на коронавирус може да влијае на сигурноставо снабдувањето со храна во април и мај.Проблемите во глобалното снабдување со храна се веројатно во наредните два месеци, а може да се очекуваат покачувања на цените за месото и производи со крато

Отстранет дефектот на улицата Рилски Конгрес 93

Отстранет дефектот на улицата Рилски Конгрес 93

Видео за донациите од Заеви: Еве што сподели портпаролот на СДСМ, Костадинов

Видео за донациите од Заеви: Еве што сподели портпаролот на СДСМ, Костадинов

СТРАШНИ ПОДАТОЦИ: Во САД за едно деноноќие рекорден број починати

СТРАШНИ ПОДАТОЦИ: Во САД за едно деноноќие рекорден број починати

Уште седум ново инфицирани со Ковид-19 во Куманово

Уште седум ново инфицирани со Ковид-19 во Куманово

корисниците од улиците :Рилски Конгрес и Благоја Гојан

корисниците од улиците :Рилски Конгрес и Благоја Гојан