17 Јуни, 2019
0.0074
ФОКУС НА ДЕНОТ: Една година од Договорот од Преспа - каде е сега Македонија?

ФОКУС НА ДЕНОТ: Една година од Договорот од Преспа - каде е сега Македонија?

Интервју Каевски: Како млади политичари настојуваме на дијалог на повисоко ниво

Интервју Каевски: Како млади политичари настојуваме на дијалог на повисоко ниво

Кој во Македонија заработи над 100.000 евра од дивиденда на акции?

Кој во Македонија заработи над 100.000 евра од дивиденда на акции?

Кој е наследникот на Миле Зечевиќ

Кој е наследникот на Миле Зечевиќ

Познато колку Апостолска, Шапуриќ, Даути и другите ги „помогнале“ Кромберг и Шуберт, Гентерм, Леар, Ендава....

Познато колку Апостолска, Шапуриќ, Даути и другите ги „помогнале“ Кромберг и Шуберт, Гентерм, Леар, Ендава....

Tрајковска за зависноста од социјaлни мрежи: Се „социјализиравме“, но ја изгубивме основната комуникација

Tрајковска за зависноста од социјaлни мрежи: Се „социјализиравме“, но ја изгубивме основната комуникација

Шекеринска: Не сакаме заради домашна политика да загрозиме некој од државните интереси

Шекеринска: Не сакаме заради домашна политика да загрозиме некој од државните интереси

Неверојатната приказна за тоа како Пепси стигна во Македонија

Неверојатната приказна за тоа како Пепси стигна во Македонија

Емиграција на медицинскиот кадар од Република Македонија

Емиграција на медицинскиот кадар од Република Македонија

Најнови вести

Шекеринска: Не сакаме заради домашна политика да загрозиме некој од државните интереси

17 Јуни, 2019

Kадровските промени во СДСМ не треба да се гледаат како замена за кадровските промени на државните позиции, изјави заменик претседателката Радмила Шекеринска во вечерашното гостување во емисијата Топ тема„Ветивме промени и во партијата и на државните

Повеќе од 16.000 молњи над Загреб за два часа

Повеќе од 16.000 молњи над Загреб за два часа

ФОКУС НА ДЕНОТ: Една година од Договорот од Преспа - каде е сега Македонија?

ФОКУС НА ДЕНОТ: Една година од Договорот од Преспа - каде е сега Македонија?

Шекеринска на вежбата Одлучен удар: Покажавме дека заслужуваме да бидеме членка на НАТО

Шекеринска на вежбата Одлучен удар: Покажавме дека заслужуваме да бидеме членка на НАТО

(ФОТО) Невреме ја зафати и Србија

(ФОТО) Невреме ја зафати и Србија

Неверојатната приказна за тоа како Пепси стигна во Македонија

Неверојатната приказна за тоа како Пепси стигна во Македонија