05 Октомври, 2022
0.0069
На бугарскиот министер Милков му пречи што Гимназија во Скопје се вика Јосип Броз Тито

На бугарскиот министер Милков му пречи што Гимназија во Скопје се вика Јосип Броз Тито

ССМ: Платите во државата да го следат порастот на инфлацијата, но и порастот на синдикалната кошница

ССМ: Платите во државата да го следат порастот на инфлацијата, но и порастот на синдикалната кошница

Клучниот човек за македонската интеграција во ЕУ влегува во бизнисот со вино

Клучниот човек за македонската интеграција во ЕУ влегува во бизнисот со вино

ПОРАНЕШНИОТ ДИРЕКТОР НА ГРАДСКИ ПАРКИНГ ЌЕ ГИ „СТРОИ“ ЈАВНИТЕ ПРЕТПРИЈАТИЈА - се воведе нова функција, Национален координатор за унапредување, еве колкава е платата

ПОРАНЕШНИОТ ДИРЕКТОР НА ГРАДСКИ ПАРКИНГ ЌЕ ГИ „СТРОИ“ ЈАВНИТЕ ПРЕТПРИЈАТИЈА - се воведе нова функција, Национален координатор за унапредување, еве колкава е платата

ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЈУ ЗА ФАКТОР СО ДИРЕКТОРОТ НА АХВ, БАБОВСКИ: Високите биосигурносни мерки на фармите – гаранција за елиминирање на африканската чума кај свињите

ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЈУ ЗА ФАКТОР СО ДИРЕКТОРОТ НА АХВ, БАБОВСКИ: Високите биосигурносни мерки на фармите – гаранција за елиминирање на африканската чума кај свињите

СИРЕЊЕ, ГРАВ, ОВОШЈЕ: Граѓаните почнаа да купуваат директно од производителите за да заштедат

СИРЕЊЕ, ГРАВ, ОВОШЈЕ: Граѓаните почнаа да купуваат директно од производителите за да заштедат

Србија од 1 ноември останува без руска нафта

Србија од 1 ноември останува без руска нафта

Му се заканиле и го натерале да потпише испратници за 38.000 евра

Му се заканиле и го натерале да потпише испратници за 38.000 евра

Лица од Скопје, Гостивар, Куманово и Струга се најдоа на „црната листа“ поради војување во Сирија

Лица од Скопје, Гостивар, Куманово и Струга се најдоа на „црната листа“ поради војување во Сирија

Најнови вести

ФАКТОР НА ДЕНОТ: ВМРО-ДПМНЕ ги предаде контактите на Бектеши, сега на потег е Владата

05 Октомври, 2022

ВМРО-ДПМНЕ ГИ ПРЕДАДЕ КОНТАКТИТЕ НА БЕКТЕШИВМРО-ДПМНЕ денеска брифираше дека на министерот за економија Крешник Бектеши му се предадени контактите и договорени се средбите на кои Владата треба да изменаџира за поевтини количини на гас и мазут од запа

Србија од 1 ноември останува без руска нафта

Србија од 1 ноември останува без руска нафта

На бугарскиот министер Милков му пречи што Гимназија во Скопје се вика Јосип Броз Тито

На бугарскиот министер Милков му пречи што Гимназија во Скопје се вика Јосип Броз Тито

(ВИДЕО) Момче запроси девојка за време на натпревар, а таа бесна му удри шлаканица

(ВИДЕО) Момче запроси девојка за време на натпревар, а таа бесна му удри шлаканица

Собарки на Миконос јаделе слатки кои ги оставиле гостите и завршиле во болница со халуцинации

Собарки на Миконос јаделе слатки кои ги оставиле гостите и завршиле во болница со халуцинации

Му се заканиле и го натерале да потпише испратници за 38.000 евра

Му се заканиле и го натерале да потпише испратници за 38.000 евра