28 Септември, 2021
0.0092
Донација од Кроациа Осигурување Живот за Детска клиника Скопје

Донација од Кроациа Осигурување Живот за Детска клиника Скопје

БИЗНИСМЕНИТЕ СО БЕСИМИ ВО КОМОРА: Последиците од ковид кризата мора да се надополнат со забрзан раст

БИЗНИСМЕНИТЕ СО БЕСИМИ ВО КОМОРА: Последиците од ковид кризата мора да се надополнат со забрзан раст

Урсула фон дер Лејен ја започна својата посета на Западен Балкан: Денес во Македонија и Албанија-какви пораки носи ?

Урсула фон дер Лејен ја започна својата посета на Западен Балкан: Денес во Македонија и Албанија-какви пораки носи ?

Топ 10 државни тендери! Кој ги фати големите „кинти“ на обезбедување, лекови, реконструкции

Топ 10 државни тендери! Кој ги фати големите „кинти“ на обезбедување, лекови, реконструкции

НЕДЕЛА ДЕН ЗА ОДМОР ОДЛОЖЕНО НА НЕОДРЕДЕНО ВРЕМЕ - Хусни Исмаили: Лично очекувам по изборите да се смират страстите и да се изгласа законот

НЕДЕЛА ДЕН ЗА ОДМОР ОДЛОЖЕНО НА НЕОДРЕДЕНО ВРЕМЕ - Хусни Исмаили: Лично очекувам по изборите да се смират страстите и да се изгласа законот

ИНТЕРВЈУ СТОЈАНОВСКИ: Во Сопиште ќе поставам принципи на чесно и транспарентно работење

ИНТЕРВЈУ СТОЈАНОВСКИ: Во Сопиште ќе поставам принципи на чесно и транспарентно работење

Д-Р АЛЕКСАНДАР ПЕТЛИЧКОВСКИ: Ако ги оставиме децата неимунизирани, третата доза нема многу да помогне

Д-Р АЛЕКСАНДАР ПЕТЛИЧКОВСКИ: Ако ги оставиме децата неимунизирани, третата доза нема многу да помогне

Талат Џафери: Љубомир Фрчкоски е предложен за амбасадор во ОН

Талат Џафери: Љубомир Фрчкоски е предложен за амбасадор во ОН

БИТИЌИ УВЕРУВА: Не е точно дека струјата ќе поскапи после локалните избори

БИТИЌИ УВЕРУВА: Не е точно дека струјата ќе поскапи после локалните избори

Најнови вести

Д-Р АЛЕКСАНДАР ПЕТЛИЧКОВСКИ: Ако ги оставиме децата неимунизирани, третата доза нема многу да помогне

28 Септември, 2021

Со оглед што се уште има граѓани кои не ја примиле ниту првата доза, третата доза нема да помогне во зголемување на колективниот имунитет. Ова е став на директорот на Институтот за имунологија, д-р Александар Петличковски, во интервју за телевиз

Талат Џафери: Љубомир Фрчкоски е предложен за амбасадор во ОН

Талат Џафери: Љубомир Фрчкоски е предложен за амбасадор во ОН

БИТИЌИ УВЕРУВА: Не е точно дека струјата ќе поскапи после локалните избори

БИТИЌИ УВЕРУВА: Не е точно дека струјата ќе поскапи после локалните избори

НЕМА ГОРИВO НА ПУМПИТЕ ВО БРИТАНИЈА: Војската ќе биде ангажирана да ги вози цистерните со бензин и нафта

НЕМА ГОРИВO НА ПУМПИТЕ ВО БРИТАНИЈА: Војската ќе биде ангажирана да ги вози цистерните со бензин и нафта

Донација од Кроациа Осигурување Живот за Детска клиника Скопје

Донација од Кроациа Осигурување Живот за Детска клиника Скопје

Наташа Петровска не дојде на митингот на СДСМ во Битола

Наташа Петровска не дојде на митингот на СДСМ во Битола