15 Јануари, 2021
0.0066
Врнежите направија застој во Суводол: РЕК Битола работи со еден блок, надлежните тврдат дека системот е стабилен

Врнежите направија застој во Суводол: РЕК Битола работи со еден блок, надлежните тврдат дека системот е стабилен

ИНТЕРВЈУ ХАЏИДИНЕВ: Никогаш досега не сме билe постабилни и со поголем потенцијал

ИНТЕРВЈУ ХАЏИДИНЕВ: Никогаш досега не сме билe постабилни и со поголем потенцијал

Инспиративни до срж: Како македонска компанија ги руши стандардите на работењето

Инспиративни до срж: Како македонска компанија ги руши стандардите на работењето

Го затвори ли „Пејпер Мил“ загубата од еден милион евра за две години?

Го затвори ли „Пејпер Мил“ загубата од еден милион евра за две години?

РОДИТЕЛИТЕ КОНЕЧНО ЌЕ ЗДИВНАТ: И дечињата со попреченост од над шест години ќе добијат лични асистенти на државна сметка

РОДИТЕЛИТЕ КОНЕЧНО ЌЕ ЗДИВНАТ: И дечињата со попреченост од над шест години ќе добијат лични асистенти на државна сметка

Имаме натпросечно врнежлив јануари – постои ли ризик од поплави?

Имаме натпросечно врнежлив јануари – постои ли ризик од поплави?

Од една до пет години затвор - оформен е предмет, толку му се заканува на лицето што го запали бугарското знаме

Од една до пет години затвор - оформен е предмет, толку му се заканува на лицето што го запали бугарското знаме

Рама: Бугарија и вети на Македонија само 100 дози, но и тие не сака да ги даде

Рама: Бугарија и вети на Македонија само 100 дози, но и тие не сака да ги даде

Задолжителното пензионирање до 64 години „заглавено“ во Собранието, граѓаните кои сакаат да продолжат револтирани што не смеат да поднесат барања

Задолжителното пензионирање до 64 години „заглавено“ во Собранието, граѓаните кои сакаат да продолжат револтирани што не смеат да поднесат барања

Најнови вести

ТУЖБА ЗА НАТO: Адвокати од Србија и Италија ќе бараат оштета

15 Јануари, 2021

Соседна Србија ги тужи членките на НАТО поради бомбардирањето со осиромашен ураниум.Адвокатски канцеларии од Србија и Италија веќе ги подготвија тужбите за НАТО поради бомбардирањето со осиромашен ураниум во 1999 година, дознава „Политика.рс“.Од НАТО

Бил Гејтс купил земјиште во 18 американски држави

Бил Гејтс купил земјиште во 18 американски држави

Битола има најдебела снежна покривка

Битола има најдебела снежна покривка

Од една до пет години затвор - оформен е предмет, толку му се заканува на лицето што го запали бугарското знаме

Од една до пет години затвор - оформен е предмет, толку му се заканува на лицето што го запали бугарското знаме

Лекар од Русија тврди дека напролет полесно ќе се борат со коронавирусот

Лекар од Русија тврди дека напролет полесно ќе се борат со коронавирусот

Рама: Бугарија и вети на Македонија само 100 дози, но и тие не сака да ги даде

Рама: Бугарија и вети на Македонија само 100 дози, но и тие не сака да ги даде