05 Јуни, 2023
0.0091
Научниците предупредуваат: Античките вируси, замрзнати со векови, му се закануваат на човештвото поради климатските промени

Научниците предупредуваат: Античките вируси, замрзнати со векови, му се закануваат на човештвото поради климатските промени

БРНАБИЌ Е ПОДГОТВЕНА ДА ПОДНЕСЕ ОСТАВКА: Премиерката не е против избори

БРНАБИЌ Е ПОДГОТВЕНА ДА ПОДНЕСЕ ОСТАВКА: Премиерката не е против избори

ШТО ГИ НЕРВИРА НАШИТЕ СОСЕДИ? Некој бурек, некој Србин, а Македонија - Бугарија

ШТО ГИ НЕРВИРА НАШИТЕ СОСЕДИ? Некој бурек, некој Србин, а Македонија - Бугарија

ЕВЕ ЗОШТО ОВАА ЕКОНОМСКА КРИЗА Е ПОЛОША ОД ГОЛЕМАТА РЕЦЕСИЈА: И бизнисот со испорака на храна полека почнува да „пука“

ЕВЕ ЗОШТО ОВАА ЕКОНОМСКА КРИЗА Е ПОЛОША ОД ГОЛЕМАТА РЕЦЕСИЈА: И бизнисот со испорака на храна полека почнува да „пука“

Левица: „Сагата на железничарите продолжува и со Демири“

Левица: „Сагата на железничарите продолжува и со Демири“

„БИН БИН“ СКАНДАЛИ ЈА ТРЕСАТ ЈАВНОСТА: Фрлени во вода, декорирани со сакции цвеќе-скопјани парче ги направија електричните тротинети

„БИН БИН“ СКАНДАЛИ ЈА ТРЕСАТ ЈАВНОСТА: Фрлени во вода, декорирани со сакции цвеќе-скопјани парче ги направија електричните тротинети

ГАЗДА ОД ХРВАТСКА ПЛАТИL ДЕТЕКТИВ ДА СЛЕДИ БОЛЕН РАБОТНИК : Судскиот спор не заврши добро за него!

ГАЗДА ОД ХРВАТСКА ПЛАТИL ДЕТЕКТИВ ДА СЛЕДИ БОЛЕН РАБОТНИК : Судскиот спор не заврши добро за него!

ГЕНЕРАЦИЈАТА Z СЕПАК НЕ Е ЗА ФРЛАЊЕ: Има хит систем за штедење од 90-тите и целосно ги отфрли кредитните картички

ГЕНЕРАЦИЈАТА Z СЕПАК НЕ Е ЗА ФРЛАЊЕ: Има хит систем за штедење од 90-тите и целосно ги отфрли кредитните картички

ГОДИШНА ПЛАТА ОД 100.000 ДОЛАРИ,ПО ОДБИТОЦИТЕ ПАЃА НА 36.000: Еве колкава е платата во Њујорк

ГОДИШНА ПЛАТА ОД 100.000 ДОЛАРИ,ПО ОДБИТОЦИТЕ ПАЃА НА 36.000: Еве колкава е платата во Њујорк

Најнови вести

Научниците предупредуваат: Античките вируси, замрзнати со векови, му се закануваат на човештвото поради климатските промени

04 Јуни, 2023

Античките вируси, кои со векови, ако не и подолго, не се забележани никаде во светот, се закануваат да станат закана за човештвото поради климатските промени, најавуваат научниците.Честички од разни болести и денес се заразни во волната на мамутите,

БРНАБИЌ Е ПОДГОТВЕНА ДА ПОДНЕСЕ ОСТАВКА: Премиерката не е против избори

БРНАБИЌ Е ПОДГОТВЕНА ДА ПОДНЕСЕ ОСТАВКА: Премиерката не е против избори

ГАЗДА ОД ХРВАТСКА ПЛАТИL ДЕТЕКТИВ ДА СЛЕДИ БОЛЕН РАБОТНИК : Судскиот спор не заврши добро за него!

ГАЗДА ОД ХРВАТСКА ПЛАТИL ДЕТЕКТИВ ДА СЛЕДИ БОЛЕН РАБОТНИК : Судскиот спор не заврши добро за него!

ШТО ГИ НЕРВИРА НАШИТЕ СОСЕДИ? Некој бурек, некој Србин, а Македонија - Бугарија

ШТО ГИ НЕРВИРА НАШИТЕ СОСЕДИ? Некој бурек, некој Србин, а Македонија - Бугарија

ЕВЕ ЗОШТО ОВАА ЕКОНОМСКА КРИЗА Е ПОЛОША ОД ГОЛЕМАТА РЕЦЕСИЈА: И бизнисот со испорака на храна полека почнува да „пука“

ЕВЕ ЗОШТО ОВАА ЕКОНОМСКА КРИЗА Е ПОЛОША ОД ГОЛЕМАТА РЕЦЕСИЈА: И бизнисот со испорака на храна полека почнува да „пука“

ГЕНЕРАЦИЈАТА Z СЕПАК НЕ Е ЗА ФРЛАЊЕ: Има хит систем за штедење од 90-тите и целосно ги отфрли кредитните картички

ГЕНЕРАЦИЈАТА Z СЕПАК НЕ Е ЗА ФРЛАЊЕ: Има хит систем за штедење од 90-тите и целосно ги отфрли кредитните картички