25 Мај, 2020
0.0171
УШТЕ НЕОТВОРЕНИ, УГОСТИТЕЛИТЕ СЕ ЖАЛАТ - протоколите се строги и работењето нема да се исплати

УШТЕ НЕОТВОРЕНИ, УГОСТИТЕЛИТЕ СЕ ЖАЛАТ - протоколите се строги и работењето нема да се исплати

ДОЈДОВМЕ ЛИ ДО ПИКОТ: Досега дијагностицирани 1.999 пациенти, или близу 2.000

ДОЈДОВМЕ ЛИ ДО ПИКОТ: Досега дијагностицирани 1.999 пациенти, или близу 2.000

КОНЕЧНО ЌЕ ОДИМЕ НА КАФЕ: Локалите може да проработат од среда?

КОНЕЧНО ЌЕ ОДИМЕ НА КАФЕ: Локалите може да проработат од среда?

КОЈ СЕ СЕЌАВА НА 25 МАЈ - за многумина навираат спомени за убави времиња

КОЈ СЕ СЕЌАВА НА 25 МАЈ - за многумина навираат спомени за убави времиња

Доктор Јовев: Без трансплантацијата, на Иван му се прогнозираа уште неколку месеци

Доктор Јовев: Без трансплантацијата, на Иван му се прогнозираа уште неколку месеци

КОЈ ДЕЛЕШЕ, А КОМУ И ЗОШТО МУ БОДАТ ОЧИ - хуманитарните пакети во политички преписки

КОЈ ДЕЛЕШЕ, А КОМУ И ЗОШТО МУ БОДАТ ОЧИ - хуманитарните пакети во политички преписки

ДУИ бара лимитот на кеш-трансакциите да се зголеми до 10.000 евра?

ДУИ бара лимитот на кеш-трансакциите да се зголеми до 10.000 евра?

Осудениот Михајловски: „Уставобранителите“ заборавени во затвор пред избори

Осудениот Михајловски: „Уставобранителите“ заборавени во затвор пред избори

Ѓунсој: Коронакризата значајно не погоди, ама Аџибадем Систина ги задржа сите 1.000 вработени

Ѓунсој: Коронакризата значајно не погоди, ама Аџибадем Систина ги задржа сите 1.000 вработени

Најнови вести

Угостителството започна со работа во Грција

25 Мај, 2020

Денеска грчкиот премиер Киријакос Мицотакис ја посети Пиреја неколку часа по отворањето на угостителската индустрија во Грција."Го разгледав пазарот и драго ми е што видов како започнува да се раздвижува. Заминувам многу пооптимистички расположе

Јанкуловски: Постапката за избор на ректор ќе биде спроведена согласно Законот за високо образование и Статутот на УКИМ

Јанкуловски: Постапката за избор на ректор ќе биде спроведена согласно Законот за високо образование и Статутот на УКИМ

ДУИ бара лимитот на кеш-трансакциите да се зголеми до 10.000 евра?

ДУИ бара лимитот на кеш-трансакциите да се зголеми до 10.000 евра?

Осудениот Михајловски: „Уставобранителите“ заборавени во затвор пред избори

Осудениот Михајловски: „Уставобранителите“ заборавени во затвор пред избори

Ѓунсој: Коронакризата значајно не погоди, ама Аџибадем Систина ги задржа сите 1.000 вработени

Ѓунсој: Коронакризата значајно не погоди, ама Аџибадем Систина ги задржа сите 1.000 вработени

Тито Петковски со маица од Јосип Броз го честита Денот на младоста

Тито Петковски со маица од Јосип Броз го честита Денот на младоста