25 Мај, 2020
1.7590
(ФОТО) Најуспешниот македонски автомобилист нагази низ улиците на Скопје на полициски час

(ФОТО) Најуспешниот македонски автомобилист нагази низ улиците на Скопје на полициски час

УШТЕ НЕОТВОРЕНИ, УГОСТИТЕЛИТЕ СЕ ЖАЛАТ - протоколите се строги и работењето нема да се исплати

УШТЕ НЕОТВОРЕНИ, УГОСТИТЕЛИТЕ СЕ ЖАЛАТ - протоколите се строги и работењето нема да се исплати

ДОЈДОВМЕ ЛИ ДО ПИКОТ: Досега дијагностицирани 1.999 пациенти, или близу 2.000

ДОЈДОВМЕ ЛИ ДО ПИКОТ: Досега дијагностицирани 1.999 пациенти, или близу 2.000

КОНЕЧНО ЌЕ ОДИМЕ НА КАФЕ: Локалите може да проработат од среда?

КОНЕЧНО ЌЕ ОДИМЕ НА КАФЕ: Локалите може да проработат од среда?

КОЈ СЕ СЕЌАВА НА 25 МАЈ - за многумина навираат спомени за убави времиња

КОЈ СЕ СЕЌАВА НА 25 МАЈ - за многумина навираат спомени за убави времиња

Доктор Јовев: Без трансплантацијата, на Иван му се прогнозираа уште неколку месеци

Доктор Јовев: Без трансплантацијата, на Иван му се прогнозираа уште неколку месеци

ДУИ бара лимитот на кеш-трансакциите да се зголеми до 10.000 евра?

ДУИ бара лимитот на кеш-трансакциите да се зголеми до 10.000 евра?

Осудениот Михајловски: „Уставобранителите“ заборавени во затвор пред избори

Осудениот Михајловски: „Уставобранителите“ заборавени во затвор пред избори

Ѓунсој: Коронакризата значајно не погоди, ама Аџибадем Систина ги задржа сите 1.000 вработени

Ѓунсој: Коронакризата значајно не погоди, ама Аџибадем Систина ги задржа сите 1.000 вработени

Најнови вести

(ФОТО) Најуспешниот македонски автомобилист нагази низ улиците на Скопје на полициски час

25 Мај, 2020

Фото: Вангел ТануровскиНајуспешниот македонски автомобилист во историјата, Игор Стефановски, денес попладне возеше низ празните улици на Скопје за време на полицискиот час, во чест на сите оние кои неуморно се борат со вирусот ковид-19.Двојниот европ

Угостителството започна со работа во Грција

Угостителството започна со работа во Грција

Јанкуловски: Постапката за избор на ректор ќе биде спроведена согласно Законот за високо образование и Статутот на УКИМ

Јанкуловски: Постапката за избор на ректор ќе биде спроведена согласно Законот за високо образование и Статутот на УКИМ

ДУИ бара лимитот на кеш-трансакциите да се зголеми до 10.000 евра?

ДУИ бара лимитот на кеш-трансакциите да се зголеми до 10.000 евра?

Осудениот Михајловски: „Уставобранителите“ заборавени во затвор пред избори

Осудениот Михајловски: „Уставобранителите“ заборавени во затвор пред избори

Ѓунсој: Коронакризата значајно не погоди, ама Аџибадем Систина ги задржа сите 1.000 вработени

Ѓунсој: Коронакризата значајно не погоди, ама Аџибадем Систина ги задржа сите 1.000 вработени